Izberi državo za dostavo naročila

E9
Prodaja končana

E9 Moka Paprika L Majica

5
Majica iz organskega bombaža. Zunanja in plezalna linija. Tisk na sprednji strani. Običajna velikost. Izdelano v Italiji. Ekstravaganca in edinstven dizajn E9 je prva modna znamka za plezalce Edinstvene barve, posebej razvite in mešane v E9...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Majica na prostem E9 Moka Paprika L Majica

E9 Moka Paprika L Majica

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: W22-UTE001-441-L | ID: 1056439

E9 Moka Paprika L Majica

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Majica iz organskega bombaža. Zunanja in plezalna linija. Tisk na sprednji strani. Običajna velikost. Izdelano v Italiji.

 • Ekstravaganca in edinstven dizajn
 • E9 je prva modna znamka za plezalce
 • Edinstvene barve, posebej razvite in mešane v E9
 • Elegantni potiski s temo plezanja

ROJENA IZ SANJ

 • ''Živijo, sem Mauro Calibani, nekdanji svetovni prvak v balvanih in ustanovitelj E9. A predvsem plezalec in človek. E9, njegova umetnost in ustvarjalni slog, se je rodil leta 1998 iz sanj dečka, izgubljenega vase in v gozdovih Meschie. Blagovna znamka je rasla, ko sem se jaz polnil z ustvarjalno energijo in navdihom iz okroglih in gladkih oblik skal iz peščenjaka, ki sem jih vsak dan božal.''

ZA PLEZALCE

 • E9 ni le blagovna znamka oblačil, ampak nekaj večjega, ''Prava znamka'', v kateri nas ljudje po dvajsetih letih vedno bolj prepoznavajo po izrazni skladnosti, ki smo jo razvili skozi leta. Na začetku, kar nekaj let, smo bili edini, ki smo se ukvarjali s tovrstnim delom, oblačili za plezalce.
 • Vedno smo to počeli s strastjo in entuziazmom, naš slog je vplival na številne blagovne znamke v industriji, E9 je izumil slog v svetu plezanja na izviren, avtentičen in disruptiven način.

IZDELANO LOKALNO, V ITALIJI

 • Občutek odgovornosti, da poskušamo prispevati k varstvu narave in planeta za podjetje, kot je naše, ki ne proizvaja primarnih dobrin za življenje, je in je bil vedno zelo močan, zlasti v zadnjih letih, zahvaljujoč očitnim posledicam ''globalna'' brezbrižnost v njegovi temi, pa tudi v E9 je bolj živ kot kadarkoli. E9 se vedno proizvaja v Italiji in to ne samo dodaja prestiža in vrednosti za proizvodnjo v kvalitativnem smislu, ampak pomeni predvsem proizvodnjo ''Km 0''.

GORA ZA OGLED

 • Od leta 2019 je E9 ena od več kot 150 organizacij, ki podpirajo projekte ohranjanja po vsem svetu prek Evropskega združenja za ohranjanje narave (EOCA), organizacije, ustanovljene leta 2006 z idejo pomagati ohranjati divje kraje in ekosisteme za prihodnje generacije.
 • Kot dobrodelna organizacija, ki neposredno financira določene projekte, želi združenje pokazati, da je evropska industrija na prostem predana temu, da nekaj vrne v okolje, in da lahko vsi skupaj naredimo resnično spremembo.

ORGANSKI BOMBAŽ

 • Bolje za ljudi, bolje za Zemljo. Izbira organskih vlaken je dejanje skrbi za vaše zdravje in okolje. Organsko pridelan bombaž uporablja rešitve, ki spoštujejo naravo, da omejijo uporabo pesticidov in izboljšajo kakovost tal. Te metode porabijo manj vode, podpirajo biotsko raznovrstnost in ščitijo kmete pred škodljivimi kemikalijami.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Velikost

Velikost

L


Funkcije

Vrsta dejavnosti


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Paprika


Material

Kroj

Regular

Material

Specifikacija materiala

Bombaž (92 %), Elastan (8 %)


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki

Recenzije

5 / 5

Glede na število ocen: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

H

Herbert R.

at Zastava

Avstrija

14.06.2023

Ocenjena varianta

R

Robert M.

at Zastava

Avstrija

06.06.2023

Ocenjena varianta

Super Shirt

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
R

Robert M.

at Zastava

Avstrija

22.05.2023

Ocenjena varianta

Passt super!👍

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.