Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Rapoo Ralemo Air 1 White

Povežite se z vsemi svojimi napravami z Ralemo Air 1. Samodejno združi delujočo napravo, se poveže z več napravami in enostavno preklaplja med njimi s klikom na gumb. Večopravilnost med napravami še nikoli ni bila enostavnejša. Izkusite popoln...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RALEMO-AIR-1-WHITE | ID: 1016136

Rapoo Ralemo Air 1 White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Povežite se z vsemi svojimi napravami z Ralemo Air 1. Samodejno združi delujočo napravo, se poveže z več napravami in enostavno preklaplja med njimi s klikom na gumb. Večopravilnost med napravami še nikoli ni bila enostavnejša.
Izkusite popoln nadzor. Z naprednim mehanizmom za nevidno sledenje 1600 DPI natančnost ni več prepuščena naključju. Uživali boste v odzivnem in gladkem nadzoru kazalca na praktično vsaki površini.
Ralemo Air 1 daje izjavo s svojim edinstvenim sodobno elegantnim, a robustnim dizajnom, lepo oblikovanim iz aluminijeve zlitine. Kompaktna oblika je zasnovana za udoben oprijem in je dodatno okrepljena s funkcijo "tihi klik", ki daje svobodo in mir, kjer koli opravljate delo.
Aluminijasta zlitina nudi vrhunski občutek v roki. Prav tako zagotavlja vzdržljivost, hkrati pa ohranja miško udobno in lahko, kot nalašč za domačo/pisarniško uporabo kot tudi potovanja.
Tiha stikala miške vam omogočajo prosto uporabo miške, ne da bi motili druge. Ta miška je kot nalašč za pozno nočne projekte doma, uporabo na javnih mestih in med potovanjem.
Nič več zamenjave baterij: zahvaljujoč vgrajeni okolju prijazni litijevi bateriji. Lahko ga celo brezžično napolnite prek polnjenja Qi in uživate do 25 dni v slogu brskanja pred naslednjim polnjenjem!

Parametri in specifikacija

Funkcije

Brezžični nadzor

Da

Bluetooth

Da

Različica Bluetooth

Bluetooth 4.0, Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0

število nožnih stikal

3

Povezljivost

Bluetooth, Wi-Fi

Posebne lastnosti

Wireless charging


Lastnosti

Prednostna roka

Uni

Barva

Osvetlitev

Ne

Barva glede na proizvajalca

White


Konektorji

Konektor tipa A

USB C


Akustika

Občutljivost

1600 DPI


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, USB Charging Cable


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

Napajanje

USB and Battery


Mere in teža

Radij

10 m

Višina (cm)

3,5

Širina (cm)

10,2

Globina (cm)

6


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki