Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Unior BB90 Removal Tool Orodje

Orodje za odstranjevanje BB90. To orodje je namenjeno odstranjevanju ležajev in skodelic spodnjega nosilca BB90 brez navoja. Podpira tudi druge standarde za stiskanje z vretenom 24 mm, kot so BB86, BB92, SRAM Press Fit GXP. Orodje za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 623085 | ID: 419767

Unior BB90 Removal Tool Orodje

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Orodje za odstranjevanje BB90.

  • To orodje je namenjeno odstranjevanju ležajev in skodelic spodnjega nosilca BB90 brez navoja. Podpira tudi druge standarde za stiskanje z vretenom 24 mm, kot so BB86, BB92, SRAM Press Fit GXP. Orodje za odstranjevanje bo potegnilo ležaje in skodelico iz okvirja. Previdno vstavite vodilno glavo odstranjevalnega orodja skozi spodnjo skodelico nosilca (označeno zeleno).

Uporaba:

  • Če želite odstraniti ležajno skodelico iz ogrodja kolesa, privijte matico, dokler izvlekač skodelice popolnoma ne izvleče iz okvirja. Ponovite korake na nasprotni strani.
  • Sestavite skodelice spodnjega nosilca in naše orodje za stiskanje ležajev (artikel 1680/4), kot je prikazano. Obračajte ročaje ležajne stiskalnice in pazite, da so skodelice vedno poravnane. Nadaljujte s pritiskom, dokler se vsaka skodelica popolnoma ne stisne v okvir.

Nova napredna tehnologija

Uporaba novih tehnoloških metod in vrhunskih materialov daje orodja z dolgo življenjsko dobo, varnostni modeli zagotavljajo popravila brez poškodb, prilagojene rešitve, odlična učinkovitost, sodobni materiali in ergonomska zasnova zagotavljajo dober videz in varno uporabo.

Prilagojene rešitve za odlične rezultate

Naše rešitve ponujajo prilagodljivost delov koles vseh proizvajalcev. Naša tradicija, lastni dizajn, nenehen tehnični razvoj in sodobna tehnologija nas vodijo korak naprej.

Odlična vzdržljivost

Ročno orodje Unior številna dela konča hitreje in olajša delo v ozkih prostorih. Prilagojeni so za delo na najnovejših modelih koles.

* Slike izdelkov so simbolične. Vse mere so v mm, teža pa v gramih. Vse navedene mere se lahko razlikujejo v toleranci.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta izdelka


Mere in teža

Teža (g)

283


Država

Država izvora

Slovenija


Priporočljivi dodatki