Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Unior Bottom Bracket Socket Orodje

Vtičnica spodnjega nosilca. Vsi modeli vtičnic spodnjega nosilca so natančno CNC obdelana orodja za vgradnjo in odstranjevanje različnih zunanjih skodelic spodnjega nosilca. Izdelane so iz aluminijaste gredice in eloksirane rdeče za trpežno končno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 627621 | ID: 419758

Unior Bottom Bracket Socket Orodje

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vtičnica spodnjega nosilca.

Vsi modeli vtičnic spodnjega nosilca so natančno CNC obdelana orodja za vgradnjo in odstranjevanje različnih zunanjih skodelic spodnjega nosilca. Izdelane so iz aluminijaste gredice in eloksirane rdeče za trpežno končno obdelavo in natančno prileganje, ki ne bodo poškodovale aluminijastih zunanjih spodnjih nosilcev. Zvijanje ob strani vtičnice ustvarja boljši oprijem pri ročnem navoju skodelic, medtem ko je kvadratni pogon z velikostjo 1/2 makes enostaven za uporabo z moment ključi, ragljami in fiksnimi ročaji.

Nova napredna tehnologija

Uporaba novih tehnoloških metod in vrhunskih materialov daje orodja z dolgo življenjsko dobo, varnostni modeli zagotavljajo popravila brez poškodb, prilagojene rešitve, odlična učinkovitost, sodobni materiali in ergonomska zasnova zagotavljajo dober videz in varno uporabo.

Prilagojene rešitve za odlične rezultate

Naše rešitve ponujajo prilagodljivost delov koles vseh proizvajalcev. Naša tradicija, lastni dizajn, nenehen tehnični razvoj in sodobna tehnologija nas vodijo korak naprej.

Odlična vzdržljivost

Ročno orodje Unior številna dela konča hitreje in olajša delo v ozkih prostorih. Prilagojeni so za delo na najnovejših modelih koles.

* Slike izdelkov so simbolične. Vse mere so v mm, teža pa v gramih. Vse navedene mere se lahko razlikujejo v toleranci.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta izdelka


Mere in teža

Teža (g)

117


Država

Država izvora

Slovenija


Priporočljivi dodatki