cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
AKG

AKG DPT Tetrad Digital Pocket Transmitter

4,25
Profesionalni brezžični digitalni oddajnik. Primeren je za glasbo v živo, klube, konference in predstavitve ter ima dovoljenje za uporabo po vsem svetu. Sistem odlikuje 24-bitno 48kHz zvočno kodiranje, oddaja nestisnjen zvok studijske kakovosti z...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: DPT-TETRAD | ID: 221215

AKG DPT Tetrad Digital Pocket Transmitter

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni brezžični digitalni oddajnik. Primeren je za glasbo v živo, klube, konference in predstavitve ter ima dovoljenje za uporabo po vsem svetu. Sistem odlikuje 24-bitno 48kHz zvočno kodiranje, oddaja nestisnjen zvok studijske kakovosti z linearnim frekvenčnim odzivom, idealen za delovanje instrumentov. 128-bitno standardno šifriranje AES, ki preprečuje prisluškovanje zvočnega signala, je idealno za konference. Naprava zagotavlja digitalno raznolikost, opozorilo zunaj dosega, da zagotovi stabilen signal na celotnem območju. Njegov vhod je popolnoma nastavljiv med mikrofonom in linijo, da doseže prvovrstni signal brez motenj okolja. Druge prednosti naprave so: zaponka pasu navzgor / navzdol, enostavna uporaba za manj izkušene uporabnike, samodejno izklopljeno napajanje, indikacija nizke baterije, nastavljiva glasnost (mikrofon-kitara), vgrajeni izvijač za nadzor ojačanja in 5V fantomska moč. Paket vključuje tudi ušesni mikrofon C111 LP, 2x AA baterije in MKG L instrumentni kabel.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zvok
Signal hrupa 120 dB-A
Žepni oddajnik
Kontrola ojačanja 0 (2,2 Vrms) - 30 dB (70 mVrms) max vhodni nivo: <3Vrms (ojačanje = min)
Baterija 1
Alkalna baterija tipa LR6 AA tipa baterije
Število baterij 2
Čas delovanja 6 h
Baterija 2
Akumulatorska baterija tipa HR 6 AA (NiHM)
Število baterij 2
Čas delovanja 7 h
Mere / teža
Dolžina 92 mm
Višina 64 mm
Širina 22 mm
Neto teža 70 g

Parametri in specifikacija

Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,25