cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
AKG

AKG HT45-BD-B2

Analogni visokozmogljivi brezžični ročni oddajnik HT45 ima dinamično mikrofonsko kapsulo za zahtevne glasbene nastope. Kardioidni polarni vzorec zagotavlja največji dobiček pred povratnimi informacijami in omogoča, da se vaš glas prereže skozi...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HT45-BD-B2 | ID: 220601

AKG HT45-BD-B2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogni visokozmogljivi brezžični ročni oddajnik HT45 ima dinamično mikrofonsko kapsulo za zahtevne glasbene nastope. Kardioidni polarni vzorec zagotavlja največji dobiček pred povratnimi informacijami in omogoča, da se vaš glas prereže skozi katero koli mešanico. Sprednja rešetka iz jeklene mreže z vzmetno jeklo ščiti pretvornik pred težavami na odru. HT45 zagotavlja nadzor ojačitve za popolno nastavitev vhodne glasnosti in brezhibno stikalo za vklop / izklop / nem izklop. Indikator stanja baterije pokaže rdečo barvo, preden baterija izgine, kar uporabniku omogoča popoln nadzor nad časom delovanja. Frekvenčni pas B2.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Očala
Pasovna širina zvočne frekvence 70 do 20000 Hz
Signal hrupa 105 dB-A
THD pri 1 kHz 0,8 Prozent
Območje delovne temperature -10 do 55 Celzija
Najvišje odstopanje 45 kHz
Doseg radia (vidna črta) 30m
Preklopna RF moč št
Modulacija FM
Alkalna baterija tipa LR6 AA tipa baterije
Število baterij 1
Čas delovanja 7 h

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska