Izberi državo za dostavo naročila

E9

E9 Mimma2.2 Women's Knit Hoodie Iron S Pulover na prostem

Pulover z dolgimi rokavi in kapuco. Zunanja konceptna linija. Vezenina na srčni strani. Običajna velikost. V celoti izdelano v Italiji. Ekstravaganca in edinstven dizajn E9 je prva modna znamka za plezalce Edinstvene barve, posebej razvite in...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
SPECIAL DEAL - Več kosov oblačil kot kupite (tudi različnih vrst), večji popust dobite. V košarici uporabite kodo DRESSUP in posodobite svojo garderobo po super cenah.
Na zalogi 2 kos
Pošljemo jutri ,
2024-07-18
Zdaj samo €62,05 s kodo MUZMUZ15 
73 €
87,50 €
- 16 %
Pulover na prostem E9 Mimma2.2 Women's Knit Hoodie Iron S Pulover na prostem

E9 Mimma2.2 Women's Knit Hoodie Iron S Pulover na prostem

73 €
87,50 €
- 16 %

Koda izdelka: W22-DKN002-970-S | ID: 1056503

Količinski popust!

Dodajte vsaj 2 kosa oblačila v košarico in uporabite kodo za popust DRESSUP. Več oblačil kot kupite - večji popust dobite

E9 Mimma2.2 Women's Knit Hoodie Iron S Pulover na prostem

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pulover z dolgimi rokavi in kapuco. Zunanja konceptna linija. Vezenina na srčni strani. Običajna velikost. V celoti izdelano v Italiji.

 • Ekstravaganca in edinstven dizajn
 • E9 je prva modna znamka za plezalce
 • Edinstvene barve, posebej razvite in mešane v E9
 • Elegantni potiski s temo plezanja

ROJENA IZ SANJ

 • ''Živijo, sem Mauro Calibani, nekdanji svetovni prvak v balvanih in ustanovitelj E9. A predvsem plezalec in človek. E9, njegova umetnost in ustvarjalni slog, se je rodil leta 1998 iz sanj dečka, izgubljenega vase in v gozdovih Meschie. Blagovna znamka je rasla, ko sem se jaz polnil z ustvarjalno energijo in navdihom iz okroglih in gladkih oblik skal iz peščenjaka, ki sem jih vsak dan božal.''

ZA PLEZALCE

 • E9 ni le blagovna znamka oblačil, ampak nekaj večjega, ''Prava znamka'', v kateri nas ljudje po dvajsetih letih vedno bolj prepoznavajo po izrazni skladnosti, ki smo jo razvili skozi leta. Na začetku, kar nekaj let, smo bili edini, ki smo se ukvarjali s tovrstnim delom, oblačili za plezalce.
 • Vedno smo to počeli s strastjo in entuziazmom, naš slog je vplival na številne blagovne znamke v industriji, E9 je izumil slog v svetu plezanja na izviren, avtentičen in disruptiven način.

IZDELANO LOKALNO, V ITALIJI

 • Občutek odgovornosti, da poskušamo prispevati k varstvu narave in planeta za podjetje, kot je naše, ki ne proizvaja primarnih dobrin za življenje, je in je bil vedno zelo močan, zlasti v zadnjih letih, zahvaljujoč očitnim posledicam ''globalna'' brezbrižnost v njegovi temi, pa tudi v E9 je bolj živ kot kadarkoli. E9 se vedno proizvaja v Italiji in to ne samo dodaja prestiža in vrednosti za proizvodnjo v kvalitativnem smislu, ampak pomeni predvsem proizvodnjo ''Km 0''.

GORA ZA OGLED

 • Od leta 2019 je E9 ena od več kot 150 organizacij, ki podpirajo projekte ohranjanja po vsem svetu prek Evropskega združenja za ohranjanje narave (EOCA), organizacije, ustanovljene leta 2006 z idejo pomagati ohranjati divje kraje in ekosisteme za prihodnje generacije.
 • Kot dobrodelna organizacija, ki neposredno financira določene projekte, želi združenje pokazati, da je evropska industrija na prostem predana temu, da nekaj vrne v okolje, in da lahko vsi skupaj naredimo resnično spremembo.

ORGANSKI BOMBAŽ

 • Bolje za ljudi, bolje za Zemljo. Izbira organskih vlaken je dejanje skrbi za vaše zdravje in okolje. Organsko pridelan bombaž uporablja rešitve, ki spoštujejo naravo, da omejijo uporabo pesticidov in izboljšajo kakovost tal. Te metode porabijo manj vode, podpirajo biotsko raznovrstnost in ščitijo kmete pred škodljivimi kemikalijami.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Velikost

Velikost

S


Funkcije

Vrsta dejavnosti

Outdoor, Lifestyle


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Iron


Material

Kroj

Regular

Specifikacija materiala

Deviška volna (56 %), Poliester (44 %)


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki