Izberi državo za dostavo naročila

Elite Jet Plus Transparent 550 ml Kolesarske flaše

4,65
Steklenica za vodo JET PLUS je steklenica Elite Jet iz biorazgradljivega umetnega materiala z zaščitnim pokrovčkom. Steklenička JET PLUS združuje najboljše lastnosti najbolj uporabljenih steklenic Elite, kot so lahkotnost in hiter in obilen pretok...
Na zalogi 11 kos
Pošljemo 22.07.2024 ,
2024-07-24
Zdaj samo €4,55 s kodo EXTRA5 
4,79 €
Kolesarske flaše Elite Jet Plus Transparent 550 ml Kolesarske flaše

Elite Jet Plus Transparent 550 ml Kolesarske flaše

4,79 €

Koda izdelka: 190408 | ID: 418605

Elite Jet Plus Transparent 550 ml Kolesarske flaše

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Steklenica za vodo JET PLUS je steklenica Elite Jet iz biorazgradljivega umetnega materiala z zaščitnim pokrovčkom. Steklenička JET PLUS združuje najboljše lastnosti najbolj uporabljenih steklenic Elite, kot so lahkotnost in hiter in obilen pretok tekočine, vendar je bolj trajnostna možnost za vašo hidracijo, saj je narejena iz snovi, ki pomaga, da se steklenica lažje razgradi in v krajših časih, ko gre na odlagališča kot običajne plastične steklenice.

Biorazgradljiva plastika. Kaj je to?
Plastični material je obdelan s posebnim dodatkom, zaradi katerega lahko mikroorganizmi, odgovorni za biorazgradnjo plastike, napadajo polimerno verigo materiala, v katerem se uporabljajo.

Praktično, z zaščitnim pokrovom
Slednji ima praktičen zaščitni pokrov, ki ščiti izliv pred prahom, blatom in drugimi zunanjimi dejavniki, ki bi se med uporabo lahko usedli na šobo. Popolno je zagotoviti popolno varnost in higieno tudi na gramoznih in gorskih kolesarskih tečajih.

Ima graduirano tehtnico za preverjanje porabe tekočine - JET PLUS ima ohišje steklenice, zasnovano posebej za lažje rokovanje v vseh okoliščinah, razen za zagotovitev večje stabilnosti izdelka v ohišju za steklenice. S standardnim premerom 74 mm se JET PLUS lahko uporablja na vseh komercialno dostopnih zabojih za steklenice.

Največji pretok tekočine
JET PLUS vključuje inovativni Elite pokrovček s potisno šobo, ki zagotavlja obilen in enostaven pretok tekočine, kar je ključno sredi dirke. Pokrov se hitro odvije - idealen za lažje čiščenje in / ali ponovno polnjenje. Primerno za pomivalni stroj (največ 75 °).

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Transparent


Material

Mere in teža

Prostornina


Država

Država izvora

Hrvaška


Priporočljivi dodatki

Recenzije

4,65 / 5

Glede na število ocen: 26

4 3
3 1
2 0
1 1

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

J

Jan V.

cz Zastava

Češka

10.06.2024

A

Adriana H.

sk Zastava

Slovaška

05.05.2024

D

Dávid V.

hu Zastava

Madžarska

24.03.2024

M

Marek M.

sk Zastava

Slovaška

03.03.2024

A

Attila B.

hu Zastava

Madžarska

11.01.2024