Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Heco BellaDonna

Iz nič so razvili vsako komponento in vsako strukturno podrobnost Bella Donne. Seveda vse to temelji na desetletnih izkušnjah. Seveda z uporabo Heco preizkušene tehnologije. Samo še bolje je. Še bolj dodelan. Bella Donna so opremili s podvozjem...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BELLADONNA-D1350960 | ID: 1016613

Dnevi dodatnega veselja - izkoristite popust do 10 €

Ob nakupu izkoristite kupon za popust in prihranite.
S kodo HAPPY10 dobite do 10€ popusta za vsak nakup nad 300€.

Heco BellaDonna

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Iz nič so razvili vsako komponento in vsako strukturno podrobnost Bella Donne. Seveda vse to temelji na desetletnih izkušnjah. Seveda z uporabo Heco preizkušene tehnologije. Samo še bolje je. Še bolj dodelan.
Bella Donna so opremili s podvozjem nizkotonca s premerom 200 mm. Tako nastane površina stožca 225 cm2. Razvijalci Heco so morali to površino izkoristiti za premikanje čim več zraka, torej za ustvarjanje dobrega basa. Pri tem pa so morali tudi poskrbeti, da nizkotonec Bella Donna reproducira vokal in instrumente z največjo natančnostjo. In natančnost pomeni nadzor. To so dosegli z na novo razvitim stožcem. Seveda temelji na preizkušenem kraft papirju, ki je izdelan iz izbranega nordijskega mehkega lesa in je sestavljen iz posebej dolgih vlaken. V kombinaciji z volnenimi nitmi, vstavljenimi v stožec, ustvari strukturo vlaken, zaradi katere so naši stožci še posebej čvrsti. Kljub temu so še vedno lahki in jih je enostavno nadzorovati – kar je pomembna komponenta za natančen zvok.
Medtem ko mora nizkotonec prevzeti številne naloge, so visokotoncu postavili tudi posebne zahteve. Prevzame postopke pri prej omenjenih 2.600 Hz, kar je prej kot večina drugih dvosmernih zvočnikov. Kupola iz svilene mešanice meri celih 30 mm, zaradi česar je največja v trenutnem portfelju Heco. Poleg tega vibrira tudi kroglica, ki obdaja kupolo. Tako se razvije sevalna energija in raven dinamike, ki sta očitno boljša od drugih visokotoncev. Seveda se tu uporablja tudi preizkušen Fluktus baffle, katerega valovi so natančno izračunani, da zagotavljajo optimalno sevanje na vseh frekvencah.
Ohišje Bella Donne ni le užitek za pogled, saj zagotavlja tudi optimalne tehnične pogoje. Odstopanje od preproste kockaste oblike zagotavlja, da se vsi stoječi valovi v ohišju zataknejo v začetkih. Ciljno usmerjeni oporniki naredijo že tako čvrste zunanje plošče, od katerih so nekatere debeline 25 mm, še bolj odporne na tresljaje. To se kaže tudi v njegovi teži. Visokokakovostni zvočniki, ki merijo približno 28 cm v širino in 45 cm v višino, tehtajo 17,8 kilograma – in to na zvočnik.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Bookshelf


Funkcije

Vgrajen ojačevalnik

Ne

HF Driver Type

Silk Dome


Lastnosti

Set

Da

Sistem

Pasovna širina

Impedanca

4 Ohm, 8 Ohm

Barva

Bass refleks

Da

Frekvenčni razpon

28 Hz - 52 kHz

Nizkotonski zvočnik

8"

Visokotonski zvočnik


Material

Housing

MDF


Akustika

Moč RMS

150 W

Občutljivost


Pakiranje

Količina paketa (kos)

2


Mere in teža

Širina (cm)

31

Višina (cm)

109

Globina (cm)


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki