cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprajmi vse piškotke

Hyvibe

Hivibe

Pred 2000 leti je baje lahko nekdo vodo spremenil v vino. Pretiravati z možnostmi in sposobnostmi je lastnost skoraj vsakega podjetja. Toda izdelava zvočnika iz kitare je uspela šele leta 2019. In to Francozom. Podjetje LAG je predstavilo tehnologijo, ki krši vsa pravila elektroakustične kitare. Ne potrebujete kabla ali ojačevalcev, ni potrebe po pedalboardu, looperju, tunerju ali metronomu. Potrebujete samo tehnologijo HyVibe.

Izgleda kot vgrajen predojačevalnik z zaslonom, vendar lahko naredi veliko več. Zvok, ustvarjen s kitaro, HyVibe pošlje nazaj na resonančno ploščo, ki ne samo da ojača zvok kitare, ampak lahko tudi popolnoma nadomesti pedalboard, looper ali brezžični zvočnik. HyVibe ima odličen multiefektni procesor, ki bo močno izboljšal zvok kitare, zgornja plošča pa bo povečala skupno glasnost brez potrebe po ojačevalniku. Ne potrebujete niti kabla? Za kaj pa?

Zvočni učinki, kot so reverb, chorus, echo, pitch-shift in distorzija bodo prišli direktno z zgornje plošče, tudi če sedite ob ognju nekje "off-grid". Na voljo sta vgrajen metronom in looper s 8 GB pomnilnika. In to še ni vse. Preklopite kitaro v način "zvočnika", jo povežite s svojo pametno napravo in iz kitare imate zvočnik. Če kitaro povežete z aplikacijo lahko tudi spreminjate parametre učinkov, ustvarite svoj snemalni studio z izenačevalnikom in še mnogo več, vse v živo. Seveda lahko kitaro priključite na ojačevalnik preko jack izhoda, vendar je to prva kitara z jack vhodom. Pošljite zvok na kitaro in igrajte ob spremljavi svojih najljubših skladb.

HyVibe je dokaz, da je evolucija neskončna. A ne bomo več govorili, raje si oglejte sami.

1 - 5 od 5

Filter

1 - 5 od 5

© 2004-2020 Muziker | Hyvibe
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj