cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AW400 Natural

Akustična kitara z dreadnought obliko telesa iz serije Artwood, ki je bila izdelana tako, da ustvarja tako tradicionalno kot moderno kitaro - ta model zato spoštuje bogato tradicijo akustične kitare, hkrati pa dodaja sodobne interpretacije v...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AW400-NTG | ID: 221018

Ibanez AW400 Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Akustična kitara z dreadnought obliko telesa iz serije Artwood, ki je bila izdelana tako, da ustvarja tako tradicionalno kot moderno kitaro - ta model zato spoštuje bogato tradicijo akustične kitare, hkrati pa dodaja sodobne interpretacije v iskanju vrhunskega tona kitare. Odlikuje ga vrh iz trdne smrekove smreke, ki v kombinaciji z hrbtom mahagonijev in stranicami s satenastim zaključkom zagotavlja močan in hrustljav zvok z bogatejšo nizko dobo. Telo nadalje odlikuje vezava želve. Vrat iz mahagonija, povezan preko govejega sklepa, je opremljen s palico palisavega lesa premera 400 mm z javorjevimi vložki in 20 prečkami. Dolžina lestvice je 651 mm, širina matice 43 mm. Druge značilnosti vključujejo Grover kromove odprte zobnike z gumbom iz ročajev, matico iz kostne vrvice, mostiček palisavega lesa s kompenziranim kostnim sedlom in D'Addario EXP11 prevlečen iz brona 80/20, lahke strune (.012 -053). Most je opremljen z mostnimi zatiči Ibanez Advantage, ki jih je lažje izvleči in jih je lažje postaviti kot običajne zatiče. Poseben konec žarnice omogoča zatič enostavno oprijem in preprečuje, da bi se žebljiček preveč potisnil. Naravna barvna zasnova z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska