cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez BTB7 Natural Flat

7-struna električna bas kitara iz BTB serije, ki ponuja "butični" dizajn po ugodni ceni, ki vsebuje materiale izbranega razreda, konstrukcijo v obliki vratu in vrhunskih sestavnih delov, vse v natančno izdelanem instrumentu. Ima veliko globlje...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BTB7-NTF | ID: 221024

Ibanez BTB7 Natural Flat

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-struna električna bas kitara iz BTB serije, ki ponuja "butični" dizajn po ugodni ceni, ki vsebuje materiale izbranega razreda, konstrukcijo v obliki vratu in vrhunskih sestavnih delov, vse v natančno izdelanem instrumentu. Ima veliko globlje reže, ki omogočajo preprost dostop do zgornjih prečk. Njegova zelo dolga 889 mm lestvica vratu ponuja tesno, enakomerno napetost brez prekrivanja na spodnjem koncu in dodano vzdržljivost na visokih strunah. Omogoča tudi vrhunsko artikulacijo, zaradi česar je popolna za 7-struno. Telo instrumenta ima vrh palisa in javorjeva krila v kombinaciji z BTB7 iz devetih kosov javor / palisander / orehov z grafitnimi ojačitvenimi palicami. Vrat je opremljen s palico palisawood z vložki puhastih pik in 24 srednjimi podboji. Širina matice je 63 mm, polmer desne plošče pa 950 mm. Bass kitara je opremljena z dvema pasivima enoprostrelnima CAP Sonic Arch-ovima hrubkama s koščki rezila, ki zagotavljajo uravnotežen tradicionalni ton za katero koli glasbo in kateri koli slog. Specializirani 3-pasovni EQ maksimizira lastnosti pickupov, poleg tega pa je vključeno tudi bypass stikalo, tako da lahko igralci uporabljajo tudi pasiven zvok. Zaklepni vtič Neutrik zagotavlja stabilne in varne povezave, ki preprečujejo nenamerno odklop ali udarce in vibracije. Mono-železniški most zagotavlja vrhunsko izolacijo od niza do niza, kar pomeni, da vsak niz optimalno vibrira, ne da bi nanj vplivali drugi. Razmik vrvic BTB7 je 15,5 mm, kar ponuja več svobode na deski in udoben dostop za pobiranje in kleščanje prstov. Druge funkcije vključujejo strojno opremo Cosmo Black in strune z merilniki .020p / .032 / .045 / .065 / .080 / .100 / .130. Naravni ploščati barvni dizajn.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska