cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez TCY10E-NT

Posebna elektro-akustična kitara z dvojnim rezalnim telesom Talman iz serije Talman, ki je značilen hibrid, idealen za električne igralce, ki želijo svojemu arzenalu dodati dimenzijo akustične kitare. Na hrbtni strani in ob straneh iz mahagona je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: TCY10E-NT | ID: 220373

Ibanez TCY10E-NT

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Posebna elektro-akustična kitara z dvojnim rezalnim telesom Talman iz serije Talman, ki je značilen hibrid, idealen za električne igralce, ki želijo svojemu arzenalu dodati dimenzijo akustične kitare. Na hrbtni strani in ob straneh iz mahagona je v kombinaciji z smrekovim vrhom z opornico X in vezanjem telesa slonovine. Vrat iz mahagonija je opremljen s palico palisawood s polmerom 250 mm z 20 prečkami. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42 mm. Kitara je opremljena z nabiralnikom Ibanez Under Saddle in Ibanez AEQ-2T predojačevalnikom, ki ima vgrajen tuner in omogoča 1/4 "izhod. Za delovanje predojačevalnika je potrebna baterija 9V. liti tunerji in prevlečene bronaste vrvice Most je opremljen z mostnimi zatiči Ibanez Advantage, ki jih je lažje vstaviti in jih je lažje namestiti kot standardne zatiče. Poseben konec žarnice omogoča zatič enostavno oprijem in tudi preprečuje Naravna barva v barvi s sijajnim premazom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska