cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson King V KVXT Satin Black

3,50
Električna kitara z oblikovanjem telesa King V iz serije X, ki je napolnjena s čistokrvno Jackson-ovo konstrukcijo iz vratu skozi karoserijo, ki ustvarja fantastičen ton, izjemno hitro igranje in neverjetno vrednost za kitariste 21. stoletja....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6402-568 | ID: 219613

Jackson King V KVXT Satin Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z oblikovanjem telesa King V iz serije X, ki je napolnjena s čistokrvno Jackson-ovo konstrukcijo iz vratu skozi karoserijo, ki ustvarja fantastičen ton, izjemno hitro igranje in neverjetno vrednost za kitariste 21. stoletja. Odlikuje ga telo iz lipovega lesa s sijajnim poliestrskim zaključkom in javorjevim hitrim vratom z glavo nagiba šal. Njegova vezana polmerna polmer (12 ”-16”) palmovega lesa se dražeje ukrivi na fenolni matici za enostavno akordiranje in izravnava, ko se približa vratnemu sklepu za ovinke z nizkim učinkom, ne da bi se odstranil. Odlikuje ga 24 jumbo lopov in Jackson-ove izrazite vložene plavuti morskega psa. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,86 mm. Kitara je opremljena s humbucking pickupi EMG HZ - EMG HZ H4-AN v položaju vratu in EMG HZ H4-B v položaju most -, ki dajejo dobro uravnotežen ton s tesnimi basi, steklenimi sredinami in hrustljavimi višinami. Zvok lahko nadzirate s 3-mestnim stikalom rezila, glavnimi glasnostmi in glavnimi toni s črtali v stilu črne kupole. Druge značilnosti vključujejo popolnoma prilagodljiv most TonePros TP6 s strunami skozi karoserijo za debelo podlago, enoslojno belo vezavo vratu, Jackson tesnilnimi tunerji in NPS strune (.009 -0.042). Saten črno barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,50

Tomáš H.

Splošni vtis

Datum
23.03.2017

Nemohl jsem si ji osahat, vzal jsem ji, protože ji má kamarád a tu jeho jsem si osahal dokonale, kvxt co jsem objednal nemá úplně kvalitní povrchovou úpravu, jsou vady na lakování, dle mne bordel přímo v barvě, nevadí mi to, jen konstatuji, dále byla otočená kobylka a oktávy neladily po seřízení vše ok a jsem velmi spokojen.