cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Misha Mansoor Juggernaut BULB HT6 Silver Burst Sparkle

Električna kitara Signature z obliko telesa Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivnega metala Periphery. Inštrument je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 280-3556-871 | ID: 219569

Jackson Misha Mansoor Juggernaut BULB HT6 Silver Burst Sparkle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara Signature z obliko telesa Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivnega metala Periphery. Inštrument je izdelan iz karameliziranega lipovega lesa z izrazito Jackson obliko telesa, ki ga je navdihnil Dinky, z mehkimi lupinasti rogovi in udobno obrisano peto za vratom. Enodelni javorski ovratni ovratni javor je vrezan po Mansoorjevem lastnem profilu, odlikuje ga grafitna ojačitev, ivoroidna vezava, nastavitev palice palice na koncu pete in nastavitev ročno-uretanskega gela. Pametna plošča ebony s polmerom 508 mm je izdelana s 24 drsnimi ploščicami iz nerjavečega jekla, vložki piranhe, posebnimi perifernimi vložki iz periferije na 12. žlebu in fluorescentnimi stranskimi pikami Luminlay. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,8 mm. Tonalno vsestranski zvok kitare prihaja iz Mansoorjevega podpisa z dvojnim direktnim nameščanjem Bare Knuckle “Juggernaut” humbucking pickups z brušenim nikljevim pokrovom in vgraviranim logotipom “Bulb”, petsmernim stikalom, push-pull (vklop / izklop) Master Tone gumbom in Master Volume krmilni gumb. Ostale vrhunske lastnosti vključujejo Jackson vzvratno glavo AT1 s tremi Hipshot odprtimi zaklepnimi tunerji, fiksni most Hipshot 6, črni anodiziran aluminijast pokrov zadnje votline z lasersko vrezanim logotipom "žarnica", navojno matico Graph Tech NuBone, obrezan ravno črni kontrolni gumbi in D'Addario EXL117 strune (.011-.052). Priložena je črna torba Jackson z modrimi robovi in Mansoorjevim logotipom "žarnica". Silver Burst Sparkle barvni dizajn s sijajnim poliuretanskim zaključkom.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA