cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Misha Mansoor Juggernaut HT7 Laguna Burst

Podpisna sedem-strunska električna kitara s telesno obliko Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivne kovine Periphery....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 280-3357-889 | ID: 219565

Jackson Misha Mansoor Juggernaut HT7 Laguna Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Podpisna sedem-strunska električna kitara s telesno obliko Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivne kovine Periphery. Inštrument je izdelan iz jelševega lesa z izrazito Jackson obliko telesa, ki ga je navdihnil Dinky, s prešitim javorjevim vrhom, elegantno skodranimi rogovi, maskiranimi iz naravnega javorjevega vezanja in udobno obrisane vratne pete. Enodelni javorski ovratni ovratni javor je vrezan po Mansoorjevem lastnem profilu, odlikuje ga grafitna ojačitev, ivoroidna vezava, nastavitev palice palice na koncu pete in nastavitev ročno-uretanskega gela. Pametna plošča ebony s polmerom 508 mm je izdelana s 24 drsnimi ploščicami iz nerjavečega jekla, vložki piranhe in fluorescentnimi stranskimi pikami Luminlay. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 44,45 mm. Tonalno vsestranski zvok kitare izvira iz Mansoorjevega podpisa z dvojnim direktnim nameščanjem Bare Knuckle "Juggernaut" 7-strunski humbucking pickups s črnimi pokrovi, petsmernim preklopom, push-pull (vklop / izklop) Master Tone gumbom in gumbom Master Volume Control. Druge vrhunske lastnosti vključujejo Jackson vzvratno glavo AT1 z odprtinami za zaklepanje z Hipshot-om (3 na eni strani, 4 na drugi), hipshot 7 fiksno pritrjeno mostu, Graph Tech NuBone matico, matico z ročastimi črnimi krmilnimi gumbi in D ' Dodajte strune (.011-.052 + .064). Priložena je črna torba Jackson z modrimi robovi in Mansoorjevim logotipom "Bulb", kot tudi strune, kramp in trak z žarnicami. Barvni dizajn Laguna Burst s sijajnim poliuretanskim zaključkom.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA