cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATHX 3-7 Gloss Black

7-strunska električna kitara s solistično obliko telesa iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz mahagonija in konstrukcijo skozi vrat. V javorjevem javorju z daljšim merjenjem se odlikuje grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal v šali,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6171-503 | ID: 219596

Jackson SLATHX 3-7 Gloss Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara s solistično obliko telesa iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz mahagonija in konstrukcijo skozi vrat. V javorjevem javorju z daljšim merjenjem se odlikuje grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal v šali, Jackson AT-1 4 + 3 vzglavje in saten. Mejna polmer polmera (12 ”-16”) palisander ima 24 džubolov in zobnih vložkov iz biserne piranhe. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 47,6 mm. Kitara je opremljena s parom posebnih, direktno nameščenih Seymour Duncan humbucking pickupov - Nazgûl model v položaju mostu in model Sentient v položaju vratu. Zvok lahko nadzirate s 3-mestnim preklopnim stikalom s črno konico ter nadzorom Master Tone in Master Volume s črnimi gumbi v stilu kupole. Druge značilnosti vključujejo poseben Jackson HT7 7-String Hardtail most s strunami skozi karoserijo, Jackson tesnilnimi tunerji, plastično vrvico, enoslojno vezjo za beli vrat in NPS strune (.009-.054). Sijajni črni barvni dizajn.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA