cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATHX 3-8 Trans Black

8-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki ima obokano telo iz lipovega lesa z osupljivim prešitim javorjevim vrhunskim furnirjem in konstrukcijo skozi vrat. V javorju z daljšim hitrostjo se odlikuje grafitna...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6281-585 | ID: 219606

Jackson SLATHX 3-8 Trans Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

8-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki ima obokano telo iz lipovega lesa z osupljivim prešitim javorjevim vrhunskim furnirjem in konstrukcijo skozi vrat. V javorju z daljšim hitrostjo se odlikuje grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal za šal, vzglavje Jackson AT-1 4 + 4 in saten. Mejni polmer temnega palisavega lesa z mešanim polmerom (12 ”-16”) ima 24 podstavkov in zobnih vložkov iz biserne piranhe. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 53,8 mm. Kitara je opremljena s parom posebnih, direktno nameščenih Seymour Duncan humbucking pickupov - Nazgûl model v položaju mostu in model Sentient v položaju vratu. Zvok lahko nadzirate s 3-mestnim preklopnim stikalom s črno konico ter nadzorom Master Tone in Master Volume s črnimi gumbi v stilu kupole. Druge značilnosti vključujejo poseben Jackson HT8 8-String Hardtail most s strunami skozi karoserijo, Jackson tesnilnimi liti tunerji in NPS strune (.009-.065). Prozorna črna barvna zasnova s sijajnim poliestrskim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA