cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATXSD 3-7 Trans Blue

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki ima obokano mahagonsko ohišje z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo skozi vrat. V javorjevem javorju z daljšim merjenjem se odlikuje grafitna ojačitev...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6171-586 | ID: 219600

Jackson SLATXSD 3-7 Trans Blue

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki ima obokano mahagonsko ohišje z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo skozi vrat. V javorjevem javorju z daljšim merjenjem se odlikuje grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal v šali, Jackson AT-1 4 + 3 vzglavje in saten. Mejna polmer polmera (12 ”-16”) palisander ima 24 džubolov in zobnih vložkov iz biserne piranhe. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 42,8 mm. Kitara je opremljena s parom posebnih nameščenih Seymour Duncan Blackouts AHB 7 z direktno nastavitvijo, ki jih je mogoče nadzorovati s 3-mestnim preklopnim stikalom s črno konico in nadzorom Master Tone in Master Volume s gumbi črne kupole. Ostale značilnosti vključujejo poseben vgradni most Tremolo s sedem vrvicami Floyd Rose z dvojnim zaklepanjem, jackson tesnilni tunerji, specialno zaklepno matico Floyd Rose, enoslojni ovitek za beli vrat in strune NPS (.009-.054). Prozorna modra barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA