cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kawai CA67W

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL in novimi vzorci, vključno z zvoki koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Odlikuje ga 88-lesena tipkovnica s tipko II Grand Feel (GFII), protiutež, prevleka Ebony in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CA67W | ID: 221104

Kawai CA67W

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL in novimi vzorci, vključno z zvoki koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Odlikuje ga 88-lesena tipkovnica s tipko II Grand Feel (GFII), protiutež, prevleka Ebony in Ivory Touch, vzorci za vsako tipko in zaznavanje trojnega senzorja.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Poleg tega ponuja 256-glasovno večglasje, 60 vrhunskih instrumentov / vokalnih zvokov, dvojni, razdeljeni in štirokotni način, LCD z osvetlitvijo ozadja (128 x 64 slikovnih pik), integrirane skladbe za vadbo (Alfred Czerny, Burgmüller, Beyer), Grand Sistem pedalov za občutek, Voicing, Virtual Technician, Concert Magic in Hymn Player funkcije, USB vmesnik za neposredno povezavo in snemanje, 37 predstavitvenih skladb in 2 uri klasične klavirske glasbe, vgrajen metronom in snemalnik za 10 pesmi, veliko efektov in Reverb . Klavir oglašajo dva 13 cm nizkotonska zvočnika, dva 5 cm visokotonska zvočnika in dva 8 x 12 cm zgornja zvočnika s skupno močjo 2 x 50 W. Poleg vmesnika USB ima dva izhoda za slušalke (1/4 ", 1 / 8 ") linija 1/8" stereo vhod, črta 1/4 "mono izhod, vhod / izhod na ravni linije in MIDI vhod / izhod. Dimenzije: 1455 x 457 x 927 mm, teža: 76 kg, zasnova v beli barvi.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Arranger

Ne


Lastnosti

Barva

Polifonija

256

Barva glede na proizvajalca

Bela


Material

Konča

Mat


Država

Država izvora

Indonezija