cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kawai CA97B

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL, ekskluzivnimi zvočnimi sistemi Soundboard in novimi vzorci, vključno z zvokom koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Prikaže 88-leseno tipkovnico z mehaničnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CA97B | ID: 221107

Kawai CA97B

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL, ekskluzivnimi zvočnimi sistemi Soundboard in novimi vzorci, vključno z zvokom koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Prikaže 88-leseno tipkovnico z mehaničnim mehanizmom, protiutežjo, prevleko Ebony in Ivory Touch z mehaniko Grand Feel II (GFII), vzorci za vsako tipko in zaznavanje trojnih senzorjev.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Poleg tega ponuja 256-glasovno polifonijo, 80 premijskih instrumentov / vokalnih zvokov, dvojni, split in štirinožni način, LCD z osvetlitvijo ozadja (128 x 64 slikovnih pik), integrirane skladbe za vadbo (Alfred Czerny, Burgmüller, Beyer), Grand Sistem pedalov za občutek, Voicing, Virtual Technician, Concert Magic in Hymn Player, USB vmesnik za neposredno povezavo in snemanje, 39 predstavitvenih skladb in 2 uri klasične klavirske glasbe, vgrajen metronom in snemalnik za 10 pesmi, veliko efektov in Reverb . Klavir oglašajo štirje 7-cm zgornji zvočniki in dva 1,4-cm visokotonska zvočnika s skupno močjo 2 x 45 W plus 45 W pretvornika. Poleg vmesnika USB ima dva izhoda za slušalke (1/4 ", 1/8") linijski 1/8 "stereo vhod, linijski 1/4" mono izhod, linijski vhod / izhod in MIDI vhod / izhod. Dimenzije: 1455 x 465 x 927 mm, teža: 85 kg, črna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Arranger

Ne


Lastnosti

Barva

Polifonija

256


Material

Konča

Mat


Država

Država izvora

Indonezija