cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kawai CN25W

4,15
Digitalni klavir iz serije CN z avdio tehnologijo Progressive Harmonic Imaging. Ponuja tipkovnico z 88 tipkami s kladivom, tipke z slonovino na dotik z vzorcem za vsako tipko in zaznavanje trojnega senzorja. Poleg tega vsebuje 192-glasovno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CN25W | ID: 221098

Kawai CN25W

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije CN z avdio tehnologijo Progressive Harmonic Imaging. Ponuja tipkovnico z 88 tipkami s kladivom, tipke z slonovino na dotik z vzorcem za vsako tipko in zaznavanje trojnega senzorja. Poleg tega vsebuje 192-glasovno večglasje, 19 instrumentnih zvokov, dvojne in štiriročne načine, vgrajene skladbe za vadbo (Alfred Czerny, Burgmüller, Beyer), sistem pedalov Grand Feel, vmesnik USB, 19 vgrajenih demo pesmi -v metronomu, snemalniku, prednastavitvah za učinke in Reverb. Klavir slišijo dva 12 cm zvočnika z močjo 20 W. Poleg USB vmesnika imata tudi dva izhoda za slušalke in MIDI vhod / izhod. Dimenzije: 1356 x 401 x 859 mm, teža: 42,1 kg, bela barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Bela


Država

Država izvora

Japonska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,15

Jacek E.

Splošni vtis

Datum
26.09.2016

Wurde kaputt geliefert. Ich musste mich selber um die Reparatur kümmern. Lieber woanders kaufen.