cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kawai CN35B

Digitalni klavir iz serije CN z avdio tehnologijo Progressive Harmonic Imaging. Ponuja tipkovnico z 88 tipkami z udarci kladiva, tipke z slonovino na dotik z vzorcem za vsak kex in zaznavo Triple Sensor. Poleg tega vsebuje 256-glasovno večglasje,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CN35B | ID: 221101

Kawai CN35B

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije CN z avdio tehnologijo Progressive Harmonic Imaging. Ponuja tipkovnico z 88 tipkami z udarci kladiva, tipke z slonovino na dotik z vzorcem za vsak kex in zaznavo Triple Sensor. Poleg tega vsebuje 256-glasovno večglasje, 324 zvokov instrumentov in 12 bobnov, 2 zaslona (LCD, 16 znakov), dvojni, deljeni in štiriročni način, vgrajene skladbe za vadbo (Alfred Czerny, Burgmüller, Beyer ), Sistem pedalov Grand Feel, funkcije funkcije Touch Curve in Virtual Technician, vmesnik USB, 32 demo pesmi, vgrajen metronome in snemalnik za 16 skladb, veliko učinkov in Reverb. Klavir slišita dva 13 cm nizkotonec in dva zgornja zvočnika 8 x 12 cm, s skupno izhodno močjo 2 x 20 W. Poleg USB vmesnika imata še dva izhoda za slušalke, linijski mono vhod / izhod in MIDI vhod / izhod. V kompletu je pokrov za tipkovnico. Dimenzije: 1384 x 476 x 896 mm, teža: 54,9 kg in črna barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Arranger

Ne


Lastnosti

Barva

Polifonija

256

Barva glede na proizvajalca

Črna


Material

Konča

Mat


Država

Država izvora

Japonska