cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Lanikai LUTU-11S Mahogany Soprano TunaUke

5
Ukulele iz celotnega mahagonija Soprano, ki odlikuje ekskluzivno tehnologijo TunaUke, ki vsakemu igralcu omogoča, da intonira svojo ukulelo s pomočjo posameznih premičnih klinastih sedal in kompenzirano matico, posebej zasnovano za vsako velikost...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LUTU-11S | ID: 219183

Lanikai LUTU-11S Mahogany Soprano TunaUke

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ukulele iz celotnega mahagonija Soprano, ki odlikuje ekskluzivno tehnologijo TunaUke, ki vsakemu igralcu omogoča, da intonira svojo ukulelo s pomočjo posameznih premičnih klinastih sedal in kompenzirano matico, posebej zasnovano za vsako velikost modela. Ta tehnologija, ki je enostavna za uporabo, ne potrebuje orodij in izboljšuje intonacijo v celotnem odročku palisandra za več kot 90%. Ta model temelji na Lanikaijevem priljubljenem ukulelu LU-11, vendar na novostih, ki izboljšujejo ton in zračnost. Stroji za nastavitev so nadgrajeni z uporabo uglaševalcev, ki nudijo boljšo stabilnost. Nadomestilo, široko razmaknjeno 37-milimetrsko matico TunaUke ne le drastično izboljša intonacijo, ampak tudi posnema tonski odziv naravne kosti. Ohišje sedla TunaUke se pritrdi neposredno na vrh instrumenta, kar poveča splošno izbočenost in celoten spekter nizkih, srednjih in visokih. Na voljo sta dva niza sedla (nizka in visoka), ki omogočata nastavitev višine strune na njeno najbolj udobno raven. Na novo zasnovani most z 8 luknjami omogoča hitrejše menjave vrvic, lahko pa se uporablja tudi v tradicionalni klasični vrvici. Ukulele so nanizane z resničnimi strunami Aquila Nylgut. Naravna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

matus p.

Splošni vtis

Datum
09.11.2015

clovek by nepovedal ani ze je to vyrobene rukami malych cinankov ... uke mohlo byt samozrejme kludne o 20 eur lacnejsie ale co uz. myslim ze ma super zvuk. po cca 10 tich naladeniach uz struny drzia a rozladuju sa menej.