cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

LEWITT MTP 740 CM

Ročni kondenzatorski mikrofon z MTP Live, ki uporablja 1-palčno pravo kapsulo kondenzatorja za zagotavljanje naravnega in pristnega zvoka. Njegova ultra tanka 4-mikronska membranska Mylar ponuja prvovrsten prehodni odziv. Kapsula uporablja isto...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MTP740-CM | ID: 221141

LEWITT MTP 740 CM

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ročni kondenzatorski mikrofon z MTP Live, ki uporablja 1-palčno pravo kapsulo kondenzatorja za zagotavljanje naravnega in pristnega zvoka. Njegova ultra tanka 4-mikronska membranska Mylar ponuja prvovrsten prehodni odziv. Kapsula uporablja isto tehnologijo kot vrh linijskih studijskih mikrofonov in se ponaša z ogromnim dinamičnim razponom. Njegova visoka občutljivost in izjemno nizek zvok sta zasluga patentirane LEWITT-ove zasnove vezja Direct Coupling. Kot vsi mikrofoni iz serije MTP ima tudi v celotnem frekvenčnem spektru neverjetno skladen polarni vzorec. Vse pod LEWITT obročem lahko umetnik stisne z roko, ne da bi inženir FOH dvignil celo en prst. Izjemna zavrnitev od -25 dB zadaj zagotavlja izjemno visok ojačitev pred povratnimi informacijami. Vse nastavitve od nizkega reza do predhodnega slabljenja so zlahka berljive v temnih okoljih zahvaljujoč osvetljenemu uporabniškemu vmesniku. Ta funkcija je še posebej primerna za preverjanje linij, s čimer se izognete nepotrebnemu premetavanju v temi. Struktura v strukturi strukture je osnova za robustnost mikrofona. Zunanja ohišje iz žične mrežaste skodelice in obroča je narejeno iz trpežnega vzmetnega jekla, medtem ko je telo sestavljeno iz trpežnih delov iz cinkove matrice. Notranje ohišje je izdelano iz prožnega, vendar lahkega najlona z ojačanim ABS-om. Ta zasnova zagotavlja najboljšo možno zaščito za grobe vsakodnevne turneje. Notranji dvojni sistem za pritrditev na udarce dosega najučinkovitejše odpravljanje hrupa - rafinirana gumijasta obešanja zagotavljajo najboljše možno dušenje neželenega hrupa, ki ga povzroča gibanje roke. Mikrofon je mogoče povezati s pozlačenim 3-polnim XLR priključkom. Dimenzije: 51 x 183 mm. Teža: 332 g.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska