cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 JTV-69 S Olympic White

Posebna električna kitara z obliko karoserije tipa ST iz serije James Tyler Variax, ki se zgleduje po izgledu klasičnih kitar, ima pa poseben sistem Variax Control, ki poveča ustvarjalni potencial vsakega igralca. Celotno telo instrumenta je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: J69SSTOW | ID: 220857

Line6 JTV-69 S Olympic White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Posebna električna kitara z obliko karoserije tipa ST iz serije James Tyler Variax, ki se zgleduje po izgledu klasičnih kitar, ima pa poseben sistem Variax Control, ki poveča ustvarjalni potencial vsakega igralca. Celotno telo instrumenta je izdelano iz kakovostnega jelševega lesa. Vijak na trdnem javorjevem vratu s posebno obliko "Tyler 59" je opremljen s palico palisanderja z 22 srednjimi podstavki in pikami. Dolžina lestvice je 647,7 mm, širina matice 41,275 mm. Poleg tega kitara vključuje popolnoma prilagodljiv Tyler zasnovan tremolo most, Graph Tech Black TUSQ XL samopodmazujočo matico, zapečatene zaklepne / stožčaste glave (razmerje 16: 1) in kromirano strojno opremo. Opremljen je s tremi piloti z enojnimi tuljavami v stilu Vintage z magneti Alnico, naviti po natančnih specifikacijah Tylerja, ter sistemom LR Baggs Radiance Hex piezo pickup. Zvok lahko nadzirate in nastavite s krmilnima gumboma Master Volume in Tone in 5-smernim izbirnim stikalom. Poseben nadzorni sistem VArix ponuja gumb modela in valjčni gumb Alt Tune za enostaven dostop do zvoka instrumentov in alternativnih nastavitev, izhod 1/4 '' VDI (Variax Digital Interface) za integracijo z ojačevalniki ali multi-efektnimi procesorji, vmesnikom USB in Programska oprema Variax Workbench. Instrument lahko napaja napajalnik ali litij-ionska baterija (ni vključena). Priložena je močna torba za gig. Olimpijsko belo barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska