cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Lock-It LIS 015 LL-BLK

Nekoliko širši pas kitare iz serije Leather, ki zagotavlja dodatno udobje za vse igralce - ne glede na to, ali igrajo akustično, električno ali bas. Izdelana je v ZDA iz najkakovostnejših vrhunskih usnja in je dvoplastna z najmehkejšim usnjem,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LIS-015-LL-BLK | ID: 220202

Lock-It LIS 015 LL-BLK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nekoliko širši pas kitare iz serije Leather, ki zagotavlja dodatno udobje za vse igralce - ne glede na to, ali igrajo akustično, električno ali bas. Izdelana je v ZDA iz najkakovostnejših vrhunskih usnja in je dvoplastna z najmehkejšim usnjem, kjer je najbolj potrebna - na predelu ramen. Je tudi popolnoma reverzibilna, kar pomeni, da jih je mogoče uporabiti na kitarah, ki imajo na zadnji strani gumb sprednjega traku. To dosežemo preprosto z obračanjem konca konca. Jermen je na vsak način izjemno robusten in na obeh koncih vključuje patentiran sistem zaklepanja Lock-It. Čeprav je pašček nekoliko širši od standardnega in nekoliko manjši od širokega, nima tipičnega 3-palčnega širokega videza. Nastavite ga lahko tudi po dolžini, od 107 cm do 145 cm. Črna barva.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA