cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

M-Audio Code 49

4,85
Tanek, polno funkcionalen USB MIDI krmilnik z X / Y ploščico iz serije CODE, ki združuje vso proizvodno moč in zmogljivost, ki je potrebna za čim večjo uporabo katere koli glasbene programske opreme in MIDI opreme. Ima popolnoma novo ležišče za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CODE49 | ID: 220722

M-Audio Code 49

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tanek, polno funkcionalen USB MIDI krmilnik z X / Y ploščico iz serije CODE, ki združuje vso proizvodno moč in zmogljivost, ki je potrebna za čim večjo uporabo katere koli glasbene programske opreme in MIDI opreme. Ima popolnoma novo ležišče za ključe, ki je čisto in natančno, ter 49 naravnih profilnih tipk, ki so občutljive na hitrost in pritisk za največjo ekspresivnost. Krmilniki so opremljeni z vsem, kar je potrebno za ustvarjanje resnih glasbenih stvaritev. Obsežen nadzor parametrov, ki ga je mogoče določiti, je vetrič z več bankami faderjev, gumbov, gumbov, blazinic in gladkim zavojem in modulacijskim kolesom na vrhu. Sledilna ploščica X / Y nadalje zagotavlja dodatno in neposredno interakcijo z učinki in parametri vtičnika instrumenta čez os X / Y. Poleg tega lahko tipkovnico razdelite na štiri cone, ki jih je mogoče določiti, da povečate prilagodljivost in funkcionalnost nastavitve. S podporo za ukaze bližnjic na tipkovnici ASCII / HID tipkovnica uporabniku omogoča, da te pogosto uporabljene bližnjice preslika na sam krmilnik in poenostavi potek dela za hitrejši, učinkovitejši in veliko bolj zadovoljiv postopek ustvarjanja / izdelave. Podpira tudi načine nadzora Mackie Control / HUI, zato je že takoj pripravljen za delo z večino DAW-jev z minimalno nastavitvijo. Za enostavno uporabo in prenosno nastavitev je krmilnik opremljen z USB-jem, združljiv z razredom in podpira povezljivost USB-MIDI. Poleg tega podpira povezljivost sistema iOS s kompletom Apple iPad Camera Connection Kit (naprodaj posebej), ki uporabniku omogoča izvajanje in sestavljanje zvočnih aplikacij na iPadu in drugih napravah iOS. Obstaja 16 podstavljivih bobnih bobniških ploščic, osvetljenih s hitrostjo RGB, ki na hitro pokažejo, kateri funkciji je dodeljena katera koli blazinica. Gumbi, gumbi in faderji so prav tako barvno označeni, v katerem načinu so. Alfanumerični LED zaslon ponuja informativne povratne informacije, vključno s prikazom parametrov in nastavitev na zaslonu. Vključen je tudi obsežen programski paket - Ableton Live Lite, polne različice nagrajenih navideznih instrumentov Loom in Hybrid 3.0 AIR Music Technology za neomejen dostop do najboljših kreativnih orodij. Ableton Live Lite zagotavlja večino funkcionalnosti Ableton Live - revolucionarne, večkrat nagrajene rešitve za glasbeno produkcijo, ki omogoča spontano kompozicijo, snemanje, remiksiranje, improvizacijo in urejanje glasbenih idej v brezhibnem avdio / MIDI okolju. Mere: 860 x 255 x 71 mm. Teža: 4,5 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4,85

Pablo S.

Splošni vtis

Datum
24.08.2017

Rundum zufrieden, für den Preis ist es wirklich ein ausgezeichneter MIDI Controller.

miroslav k.

Splošni vtis

Datum
14.12.2016

osobne jsem nadseny pouzivam ho na fl studio urcite ho muzu doporucit ostatnim je to skvela pumucka pri tvorbe..