cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnus Europa 3M72 Elektronske orgle

Navidezni navidezni orgle tradicionalnega videza z zapornicami, ki ponuja široko paleto možnosti in funkcij ter je idealen za srednje veliko cerkev. Njegova ergonomska zasnova omogoča igranje prijetno in udobno, medtem ko je rolo zapiranje s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: EUROPA3M72 | ID: 220162

Magnus Europa 3M72 Elektronske orgle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Navidezni navidezni orgle tradicionalnega videza z zapornicami, ki ponuja široko paleto možnosti in funkcij ter je idealen za srednje veliko cerkev. Njegova ergonomska zasnova omogoča igranje prijetno in udobno, medtem ko je rolo zapiranje s ključavnico varna rešitev za mesta z javnim dostopom (odprte galerije / quires). Konzola je izdelana iz masivnega hrasta in ima tri plastične ročne tipkovnice, rollschweller in pedal za nabrekanje, 72 lesenih rokerskih zavihkov z LED indikatorji, 2 x 16 LCD zaslon, pedalno ploščo s 30/32 tipkami (vzporedno / radialno), ojačevalnik pedala in crescendo pedala. Orgle so opremljene s tehnologijo VPO (Virtual Pipe Organ) in dvema senčama v senci za enostavno upravljanje. Priložena je klop za nastavitev višine z okroglim profilom. Dimenzije: 1560 x 700 x 1330 mm. Teža: 200 kg. Naravna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Poljska