cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Martin DRSGT

Ugodna elektroakustična kitara z dreadnought obliko karoserije iz serije Road, ki ima polirani sijajni vrh smrekove smreke in standardno okraševanje v slogu X. S trdnim hrbtom in stranicami sapele ter vratom iz enega kosa lesa Sipo / Utile...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: DRSGT | ID: 219303

Martin DRSGT

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ugodna elektroakustična kitara z dreadnought obliko karoserije iz serije Road, ki ima polirani sijajni vrh smrekove smreke in standardno okraševanje v slogu X. S trdnim hrbtom in stranicami sapele ter vratom iz enega kosa lesa Sipo / Utile instrument posnema videz, celovitost in ton Martinovega stila 18 Dreadnought. Vrat ima tudi modificirano nizko ovalno obliko in satenast zaključek, opremljen pa je s prstom Richlite z 20 predelami. Dolžina lestvice je 645,16 mm, širina matice 42,8 mm. Kitara je opremljena z elektroniko Fishman Sonitone s piezo pickupom pod sedlom in 1-pasovnim EQ. Predojačevalnik omogoča tudi vhod USB za enostavno povezavo s predvajanjem in predvajanjem z današnjimi računalniškimi snemalnimi paketi. Druge značilnosti vključujejo rozeto z enim obročem, belo koriansko vrvico, most trebuha Richlite s tusq-ovim sedlom, pritrjene kromirane glave strojev z majhnimi gumbi in črno košaro. Priložen je Martinov 345 trdi ovitek. Naravna polirana sijajna barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska