cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Michael Kelly 1963 Trans Red

4,22
Električna kitara v obliki karoserije v obliki modela ST iz leta 1960, ki je eleganten, udoben in zvočno vsestranski instrument - popolna kitara za gigging glasbenika. Odlikuje jo jelševo telo z zgornjim plamenom javorja in zavezovanjem telesa....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MK63TR | ID: 219900

Michael Kelly 1963 Trans Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara v obliki karoserije v obliki modela ST iz leta 1960, ki je eleganten, udoben in zvočno vsestranski instrument - popolna kitara za gigging glasbenika. Odlikuje jo jelševo telo z zgornjim plamenom javorja in zavezovanjem telesa. Sodobni vrat „C“ v obliki črke C, izdelan iz javora, ima palico z dvojnim delovanjem in je opremljen s palico palisanderja s premerom 10 ”, 22 srednjimi podstavki in pikicnimi vložki. Dolžina lestvice je 647,7 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena z MK Fat Single Coil pickup v položaju vratu, MK Classic Center Single Coil pickup v srednjem položaju in MK Vintage Plus Humbucker pickup v položaju most. Odlikuje ga tudi elektronika Hum Tap Boutique Mod. Ostale značilnosti vključujejo glavo za glavo MK 6 Classic, izdelano iz javora Bird's Eye, standardno kostno matico, kromirano okovje, MK stroj za tlačno litje, most MK Twin-Edge z dvotočkovnim plavajočim tremolom in strune D'Addario EXL120 (.009- .042). Trans rdeča barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Trans Red


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,22

jeroným B.

Splošni vtis

Datum
03.09.2018
Ocenjena varianta

Naprosto BOŽÍ kytara, vypadá parádně, je pohodlná, skvěle padne do ruky, drží ladění, a hlavně má opravdu skvělý zvuk, a díky rozepínatelnému humbuckeru širokou paletu tónů. Doporučuju!