cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Michael Kelly 1964

4,13
Električna kitara s karoserijsko obliko iz serije 1960, ki je idealna za tiste, ki iščejo dvojno vročo palico z nekaj stila in vsestranskosti. V njegovem močnem središču je most Floyd Rose Special s tremolom z dvojnim zaklepanjem in picfieldom...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: MK64SDAPRF | ID: 219901

Michael Kelly 1964

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s karoserijsko obliko iz serije 1960, ki je idealna za tiste, ki iščejo dvojno vročo palico z nekaj stila in vsestranskosti. V njegovem močnem središču je most Floyd Rose Special s tremolom z dvojnim zaklepanjem in picfieldom Rockfield. Vse to je obdano z eksotičnimi gozdovi, posebnimi modifikacijami elektronike in vratom, ki je hiter in hkrati udoben. Inštrument ima ohišje jelše s prešitim javorjevim vrhom in belo vezavo. Sodobni vrat „C“ v obliki črke C, izdelan iz javorja, ima palico z dvojnim delovanjem ogrlice in je opremljen s ščitnikom palice iz smrekovega polmera (10,5 ”-16”), 22 srednjimi podstavki in pikicnimi vložki. Dolžina lestvice je 647,7 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena s pobiralko Fat Stacked Single Coil s tuljavnim potiskom s potiskom / potegom v položaju vratu, Fat Single enojnim tuljavam v srednjem položaju in Fat Ass Humbucker pickup s tuljavnim dotikom s potiskom / vlečenjem položaj mostu. Vsebuje tudi 5-smerno stikalo plus glavno glasnost in glavni ton s tuljavami na vsaki strani. Druge značilnosti vključujejo glavno okovje MK 6 Classic, zaklepno matico, črno okovje, glavice strojev MK in litov D'Addario EXL120 (.009-.042). Barvno oblikovanje temno Amber Burst.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka


Material

Ubiralka


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,13

Péter P.

Splošni vtis

Datum
07.10.2019

B-stock-ból vettem, 30 ezerrel volt olcsóbb, de hibátlan darab. A test, a nyak, a bundozás kiváló, 1-2-vel feljebb kategóriát idéz. Tremoló OK, bár én nem vagyok az a tremoló nyúzó típus. A gyenge pont a hangszedő(k): a hídi önmagában még elmegy, de felezve a 4-es állásban szörnyű, a két másik amolyan singlebucker, stratósra emlékeztető hanggal, de súlyos alapzajuk van. De ennek ellenére szerintem ár/érték arányban ez idáig még mindig a legjobb gitár amit vettem, a megmaradt 30 ezret hangszedőkre fogom költeni, akkor az eredeti árból lesz egy szuper gitár.