cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Numark Lightwave

Enostavni prenosni DJ zvočnik z vgrajenim svetlobnim oddajom beat sync'd - dvojnimi LED matriki, ki utripajo in predvajajo glasbo. Kot nalašč je za vsako praznično situacijo, v kateri si želite tako čudovitega zvoka in briljantne, razburljive...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: LIGHTWAVE | ID: 219765

Numark Lightwave

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Enostavni prenosni DJ zvočnik z vgrajenim svetlobnim oddajom beat sync'd - dvojnimi LED matriki, ki utripajo in predvajajo glasbo. Kot nalašč je za vsako praznično situacijo, v kateri si želite tako čudovitega zvoka in briljantne, razburljive razsvetljave za zabave - kjer so prostor, proračun in zahtevnost postavitve glavni dejavniki, npr. Poročne dvorce, maturantske zabave, tekmovanja v karaokah, zabave ob bazenu, predstave kavarne, recitacije, ponovitve, jubilejna opazovanja in še več. Zvočnik ima demo način, ki samodejno prikaže svoje številne osvetlitve in vse različne načine. Ima tudi pet prilagodljivih načinov osvetlitve - Mood, Meter, Mix, Pulse, Party - tako lahko izberete videz in občutek, ki je popoln za vsako situacijo. Opremljen je z neverjetno močnim ojačevalnikom razreda 200, ki deluje v natančnem bi-ojačevalnem načinu. Ima tri močne 6,5-palčne nizkotonske zvočnike, ki lahko resnično izčrpajo to drobovje in srbeč bas skozi celo noč. 1-palčni visokotonski visokotonski zvočnik doda popolno iskrico in sijaj zvoku za resnično reprodukcijo, ki bo vsem v zabavi. Vokali so vedno jasni in razločni, ne glede na to, ali se predvajajo iz posnetega materiala, prepeva jih skupina v živo ali pa jih govori DJ ali MC. Zvočnik zagotavlja odlično povezljivost, ki omogoča povezovanje DJ mešalnikov, mikrofonov ali instrumentov s svojimi RCA in 3,5 mm vhodnimi priključki. Uporabite svoj priročen izhod XLR Link za "Light Dawy" dodatne Lightwaves ali priključite zunanje nizkotonce. Ima celo gumirana stopala in standardno 36-milimetrsko vtičnico za pritrditev na stojalo. Dimenzije: 213 x 742 x 257 mm. Teža: 10,4 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Zvočniki

1x 6 "


Lastnosti

Moč

200 W

Nizkotonski zvočnik

6"


Akustika

Moč RMS

100 W


Napajanje

Moč (Watt)

200

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska