cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Pianonova HP-1-R SET2

Digitalni klavirji | Koda izdelka: HP-1-R-SET | ID: 217795

Ni več v prodaji
Pianonova HP-1-R SET2

Ta izdelek se je prenehal izdelovati ali pa ni več del naše ponudbe.
Iščete zamenjavo?

+38617778667 Napišite nam

Pianonova HP-1-R SET2

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Izdelki v kompletu

1 x

Pianonova HP-1 Rosewood

Pianonova HP-1 Rosewood

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir z 88-tipkami z Graded Hammer-Action mehaniko in Sustain / Soft pedali za akustični občutek klavirja, ki ponuja 15 zvokov, ki jih je mogoče nadzorovati prek 5 standardnih gumbov in 1 spremenljivega gumba, idealno za začetnike. Nastavitev s posebnim gumbom za upravljanje omogoča različne funkcije: uglaševanje, oktava, odziv na dotik in uravnavanje glasnosti. Klavir ima tudi učinke Reverb in Chorus, gumb Transpose, gumb Tempo, funkcijo Metronome ali Demo funkcijo ter 10 vgrajenih orkestralnih pesmi in 58 učnih pesmi za levo in desno roko. Omogoča tudi snemalno funkcijo z do 2 posnetki pomnilnika, vgrajenim LED zaslonom in ojačevalnikom z izhodno močjo 2 x 10 W. Klavir je opremljen z dvema izhodoma za slušalke za tiho prakso, povezavo vhoda in izhoda, povezljivostjo MIDI in izhodom ter Vrata USB. Dimenzije: 1377 x 510 x 862 mm. Barvno oblikovanje palisander.

1 x

Bespeco SG101 Rosewood

Bespeco SG101 Rosewood

Luksuzna oblazinjena klavirska klop iz izbranega bukovega lesa z ravnimi snemljivimi nogami. Višina klopi je nastavljiva s pomočjo obračalnega mehanizma na boku in sicer med 46 ter 59 cm. Sedišče klopi je prav tako snemljivo, njegove razmere pa so 32 x 58 cm. Teža: 7,2 kg. Največja možna obremenitev: 100kg. Barva lesa – temnorjava, lakirana. Barva tekstilije – črna.

1 x

LEWITZ HP580

LEWITZ HP580

To je samodejni prevod s programsko opremo:

HP580 je napol odprta slušalka za spremljanje, ki je edinstveno zasnovana za profesionalne priložnosti spremljanja. Ima odličen naravni zvok, je zelo lahek in trpežen ter ima edinstven in moden dizajn:
vse to omogoča različne priložnosti spremljanja.

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0

Imate Pianonova HP-1-R SET2 , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj