Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Rossignol Delta Sport R-Skin 206 cm Tekaške smuči

Napolnite svoj klasični korak z energijo z dirkalno konstrukcijo klasičnih smuči Delta Sport R-Skin. Vrhunsko leseno jedro z nizko gostoto, zasnovano za fitnes usmerjene smučarje in mlajše tekmovalce, združuje uporabniku prijazen upogib in odziven...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Tekaške smuči Rossignol Delta Sport R-Skin 206 cm Tekaške smuči

Rossignol Delta Sport R-Skin 206 cm Tekaške smuči

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: RHKCW05-206 | ID: 1057559

Rossignol Delta Sport R-Skin 206 cm Tekaške smuči

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Napolnite svoj klasični korak z energijo z dirkalno konstrukcijo klasičnih smuči Delta Sport R-Skin. Vrhunsko leseno jedro z nizko gostoto, zasnovano za fitnes usmerjene smučarje in mlajše tekmovalce, združuje uporabniku prijazen upogib in odziven občutek za učinkovit korak. Naš zamenljivi vložek iz moherja kick-zone nudi samozavesten udarec in drsenje v vseh pogojih brez predpriprave.

Vedno pripravljen na udarec in drsenje

  • Zamenljivi vložek iz moherja R-Skin omogoča enostavno, dosledno brcanje in maksimalno drsenje brez pripravljalnih del. Na snegu zdrži 100-150 dni.

Enostavno rokovanje

  • Activ Cap ponuja ravnovesje med torzijsko togostjo in prožnim upogibanjem od konice do repa za stabilnost v vseh pogojih.

Lahka, močna in živahna

  • Vrhunsko jedro z nizko gostoto ima lahko leseno jedro z zračnimi kanali in ojačitvijo iz bazaltnih vlaken za živahen občutek s povečano močjo in vračanjem energije.

R-KOŽA

  • Z zamenljivim vložkom iz moherja, osnovne strukture R-SKIN brez voska nudijo enostavno, dosledno brcanje in maksimalno drsenje brez dodatnih pripravljalnih del.

ACTIV CAP

  • Konstrukcija ACTIVE CAP združuje ROSSICAP in večsmerna steklena vlakna za prožno upogibanje od konice do repa za drsenje po neravnem terenu in povečano torzijsko togost za boljši nadzor.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina

Tip


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

-

Jedro

Modelno leto

Tehnologija

Activ Cap, LDC Core, R-Skin Tech


Mere in teža

Dolžina

206 cm


Država

Država izvora

Španija


Priporočljivi dodatki