cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Banshee-6 FR Active Crimson Red Burst

Električna kitara iz serije Banshee-6 Active, ki ima jelševo telo v obliki črke ST z ravnim plamenim javorjevim vrhom in naravno vezavo ter izjemno tankim večplastnim vratom iz jabolka / oreha v obliki črke C in orehom. Vrat ima dvojno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BANSHEE6FR-ACT-CRB | ID: 219065

Schecter Banshee-6 FR Active Crimson Red Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije Banshee-6 Active, ki ima jelševo telo v obliki črke ST z ravnim plamenim javorjevim vrhom in naravno vezavo ter izjemno tankim večplastnim vratom iz jabolka / oreha v obliki črke C in orehom. Vrat ima dvojno nastavljivo palico s 4-milimetrsko matico Allen, opremljen pa je z ebenovinasto ploščico z 12 -16-palčnim sestavljenim polmerom, 24 X-Jumbo prečkami in MOP zamaknjenimi pikami. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice pa 41,3 mm. Kitara je opremljena s sprejemnikom EMG81 humbucker v položaju mostu in EMG85 humbucker pickup v položaju vratu ter 9V vtičnim baterijskim oddelkom. Zvok lahko nastavite s pomočjo glasnosti in tona ter s tristranskim stikalom. Druge funkcije vključujejo matico in most matice Floyd Rose (iz serije Floyd Rose 1000), tunerje Grover, strojno opremo iz črnega kroma, vključno s kovinskimi ročaji z nastavljenimi vijaki in vrvice Ernie Ball Regular Slinky (# 2221, .010-.046). Crimson Red Burst zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Južna Koreja