cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Banshee-8 Active Crimson Red Burst

8-strunska električna kitara iz serije Banshee-8 Active, ki ima jelševo telo v obliki črke ST z ravnim plamenim javorjevim vrhom in naravno vezavo ter zelo tanko večplastnim javorjevim / orehovim javorjem v obliki črke C v obliki črke C s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BANSHEE8-ACT-CRB | ID: 219061

Schecter Banshee-8 Active Crimson Red Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

8-strunska električna kitara iz serije Banshee-8 Active, ki ima jelševo telo v obliki črke ST z ravnim plamenim javorjevim vrhom in naravno vezavo ter zelo tanko večplastnim javorjevim / orehovim javorjem v obliki črke C v obliki črke C s palicami za ojačitev iz ogljikovih vlaken. Vrat ima dvojno nastavljivo palico s 4-milimetrsko matico Allen, opremljen pa je z ebenovinasto ploščo s polmerom 20 ”/ 508 mm, 24 X-Jumbo prečkami in MOP zamaknjenimi pikami. Dolžina lestvice je 711 mm, širina matice pa 54 mm. Kitara je opremljena z dvema nabiralnikoma za humbucker EMG808 in 9V vtičnim oddelkom za akumulatorje. Zvok lahko nastavite s pomočjo glasnosti in tona ter s tristranskim stikalom. Druge funkcije vključujejo matico in most mostu Graph Tech XL Black Tusq, most Hipshot Hardtail (.125) s konfiguracijo karoserije z vrvico, Schecter tuners, zaklepanje tunelov, strojno opremo iz črnega kroma, vključno s kovinskimi ročaji z nastavljenimi vijaki in vrvice Ernie Ball (. 009 / .012 / .016 / .026 / .036 / .046 / .064 / .080). Trans Black Burst zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Južna Koreja