cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Stealth C-7 LH Satin Black

Levoročna 7-strunska električna kitara iz serije Stealth, ki ima telo iz mahagonija v obliki črke Super ST z obokanim vrhom in črnim 1-slojnim vezom ter tankim vratom iz mahagonija v obliki črke C. Vratne značilnosti so narejene iz "Ultra Access"...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: STEALTHC7LH-SBK | ID: 219050

Schecter Stealth C-7 LH Satin Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Levoročna 7-strunska električna kitara iz serije Stealth, ki ima telo iz mahagonija v obliki črke Super ST z obokanim vrhom in črnim 1-slojnim vezom ter tankim vratom iz mahagonija v obliki črke C. Vratne značilnosti so narejene iz "Ultra Access" konstrukcije, dvosmerno nastavljiva palica s 4-milimetrsko matico Allen, opremljena pa je s palčico palisanderja s 24 X-Jumbo prečkami in biserno vstavljeno / vzvratno piko. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 48 mm, polmer prstov 406 mm. Kitara je opremljena z dvema pickupovima humbuckerja Schecter Diamond SuperRock-II, gumbom za nastavitev glasnosti in tona "push-pull" in tristranskim stikalom. Druge značilnosti vključujejo matico in most most Graph Tech XL Black Tusq, most Schecter po meri Hardtail s konfiguracijo karoserije z vrvico, tunerji Schecter, črna strojna oprema, vključno s kovinskimi ročaji z nastavljenimi vijaki in Ernie Ball Regular Slinky 7 strun (# 2621, .010 -0.556). Saten črni zaključek.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Južna Koreja