cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Shure SRH145 Portable Headphones

Prenosne, zložljive slušalke z zaprtim hrbtom, ki imajo globok, bogat bas z zvokom celotnega obsega. Njihove ušesne skodelice in oblazinjeni trakovi za glavo v nastavljivi zasnovi zagotavljajo dobro zunanjo izolacijo pred hrupom in prilagojeno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SRH145 | ID: 219055

Shure SRH145 Portable Headphones

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Prenosne, zložljive slušalke z zaprtim hrbtom, ki imajo globok, bogat bas z zvokom celotnega obsega. Njihove ušesne skodelice in oblazinjeni trakovi za glavo v nastavljivi zasnovi zagotavljajo dobro zunanjo izolacijo pred hrupom in prilagojeno prileganje, medtem ko ultralahka, zložljiva zasnova ponuja priročno shranjevanje in uporabo na poti. Slušalke so opremljene z 1,52 m dolgim fiksnim, ravnim kablom z nikljanim 1/8 "stereo mini priključkom. Občutljivost: 100 dB SPL / mW. Impedanca: 34 Ohm. Frekvenčno območje: 25 Hz-18 kHz. Teža: 150 g (brez kabla).

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska