cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM Code RSC Front MTB Hydraulic Disc Brake

Kolutne zavore | Koda izdelka: 00.5018.110.000 | ID: 388637

SRAM Code RSC Front MTB Hydraulic Disc Brake

SRAM Code RSC Front MTB Hydraulic Disc Brake

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Za vrhunsko zavorno moč smo izdelali Code R z vzvodom DirectLink, povezanim s preveliko štirje batno čeljusti. Ergonomija prstov se prilagaja s prilagoditvijo dosega brez orodja - ponuja popolno ravnovesje vseh sil: zanesljivo, praktično in - naravno - močno.

TEHNOLOGIJA

  • ČASOVNO ZAPRTJE PRISTANIŠČA

Časovni priključek hidravlične zavore je povezava med rezervoarjem in izvrtino cilindra ročice. Ko ročico stisnete, tesnilo skodelice preide to območje in zapre vrata, kar sistem pritiska. SRAM-ov sistem za zapiranje krmilnih odprtin ima trpežna tesnila in izjemno gladko površino izvrtine valja, kar zagotavlja zanesljivo zavorno moč in doslednost.

  • RAZŠIRLJIV MEHUR

Zasnova SRAM-ove zavorne ročice vključuje preoblikovan mehur, ki pomaga uravnavati in zmanjševati zračne mehurčke. Mehur je posebej oblikovan tako, da odvaja zrak iz vzvoda in potiska tekočino točno tja, kjer je potrebna. Rezultat je izboljšan razbremenitev protitlaka, ki daje zanesljivo zavorno moč in doslednost.

  • TOPLOTNI ŠČIT

Toplotni ščit iz nerjavečega jekla prekine toplotno povezavo med blazinico in ohišjem čeljusti, kar zmanjša temperaturo tekočine čeljusti za približno 20 ° C tudi v najbolj ekstremnih preskusnih pogojih.

  • KRVILNI ROB

S tem vezjem tekočine čeljusti je odzračevalni odstavek premaknjen na dno čeljusti in vse štiri izvrtine bata lahko komunicirajo. Na ta način tekočina med krvavitvijo naravno napolni čeljust, kar povzroči lažje in doslednejše odtekanje.

  • DirectLink

SRAM-ova zasnova vzvoda DirectLink ustvari trden, pozitiven občutek, ko že stisnete ročico, da sproži zavoro. Ponuja neumno rešitev, ki vam omogoča natančen nadzor.

  • ZDRUŽLJIV

Z MatchMakerjem prihranite težo in nered na palici. Ta sistem vsebuje SRAM vzvode, številne SRAM sprožilce in RockShox PushLoc krmilnike - vse z eno urejeno, svetlobno objemko.

Parametri in specifikacija

Vrsta izdelka

Uporaba kolesarskega športa

MTB

Držalo zavore

Post Mount

Zavorne obloge

Resin

Varianta

Sprednja

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM Code RSC Front MTB Hydraulic Disc Brake , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj