cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset

Gorske | Koda izdelka: 00.6118.602.012 | ID: 388652

SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nekateri kolesarji svoje meje preizkušajo bolj kot drugi. Za te kolesarje jim ročica GX Eagle DUB omogoča, da gredo all-in, vsak dan, ko se vozijo. Najboljša aluminijasta ročica, ki jo izdelujemo, zasnovana tako, da zagotavlja dosledno zmogljivost vsake vožnje. Zobnik X-SYNC 2 zobnega profila za popoln nadzor verige. Debelina vsakega zoba je tolerirana in nadzorovana, da brezhibno deluje z notranjimi in zunanjimi členi verige. Patentirana oblika vretena in spodnji nosilec tehnologije DUB zagotavljata enoten pristop k namestitvi, boljše tesnjenje ter združljivost naprej in nazaj. Preprosto povedano, kovana aluminijasta ročica GX Eagle DUB ni prava izbira kolesarjev, ki vedo.

TEHNOLOGIJA

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • X-SYNC 2

SRAM X-SYNC 2 Eagle je naslednji razvoj tehnologije SRAM X-SYNC. Agresivna zasnova zob zagotavlja boljše zadrževanje verige za bolj gladek in učinkovit občutek pedala. Z osredotočenostjo na dolgo življenjsko dobo zasnova X-SYNC 2 Eagle zmanjšuje trenje in kopičenje blata, peska in umazanije.

  • DUB

Odnos med vretenom spodnjega nosilca in ležajem je jedro tehnologije DUB. Tu se togost sreča z vzdržljivostjo. Naredili smo korak dlje od običajnega razmišljanja in poenostavili vse - bolje vključili razmerje med verižnikom, ročico, vretenom in spodnjim nosilcem. Ta pristop k razvoju celotnega sistema je enak boljši zmogljivosti pogonskega sklopa.

  • POSPEŠEK

BOOST je standardna specifikacija koles in pogonskih sklopov, ki odpira priložnost za izboljšano geometrijo okvirja s krajšimi obstoji verige, širšimi in bolj togimi zgibi vzmetenja, večjo ponudbo možnosti verižnikov, pa tudi večjo razdaljo za večje pnevmatike in širša, trša kolesa.

LASTNOSTI

  • Vmesnik za neposredno namestitev, združljiv z verižniki v celotnem ekosistemu Eagle ™.
  • Master GX colorway kot del sistema Eagle ™ Colorsystem - združuje se z vsemi kasetami in verigami, od črne do zlate do mavrične do HardChrome in bakra.

Parametri in specifikacija

Dolžina (mm)

175

Montažni sistem

Direct Mount

Število prestav

12

Designed for Number of Chainring

1

Vrsta izdelka

Material

Standardna os

DUB

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj