cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
SX

SX SM1-12-LRD

3,90
1/2-velika akustična kitara z jeklenimi strunami iz serije SM1, ki ponuja presenetljiv dizajn Lollipop Red in je priložena torbici za gig, kitarskim pasom in kitaro. Je popoln instrument za učence, primeren tudi za mlade igralce. Telo in zgornja...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SM1-1/2-LRD | ID: 220311

SX SM1-12-LRD

To je samodejni prevod s programsko opremo:

1/2-velika akustična kitara z jeklenimi strunami iz serije SM1, ki ponuja presenetljiv dizajn Lollipop Red in je priložena torbici za gig, kitarskim pasom in kitaro. Je popoln instrument za učence, primeren tudi za mlade igralce. Telo in zgornja plošča sta narejena iz kakovostnega lipovega lesa, ki zagotavlja veliko odmev. Vrat iz eksotičnega natokovega lesa (iz vrst dreves mora) je opremljen s palico palisawood z medeninami. Oreh je narejen iz sintetične kosti. Inštrument ima tudi most iz rožnatega lesa in kromirane uglaševalce.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,90