Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

TaylorMade SIM2 Max Leva roka 10,5° Regular Golf palica - driver

4,60
REKONSTRUKCIRANO, DA SE LAHKO NEGAŠE Najprej smo preoblikovali voznika, nato smo ga rekonstruirali. Popolnoma obnovite voznika od tal, tako da boste lahko odpuščeni in oddaljeni. Pojdi naprej, škatla za čaj je tvoja. Nihaj stran. VEČ MOČI, VEČ POT...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Golf palica - driver TaylorMade SIM2 Max Leva roka 10,5° Regular Golf palica - driver

TaylorMade SIM2 Max Leva roka 10,5° Regular Golf palica - driver

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: N7365507 | ID: 419429

TaylorMade SIM2 Max Leva roka 10,5° Regular Golf palica - driver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

REKONSTRUKCIRANO, DA SE LAHKO NEGAŠE

Najprej smo preoblikovali voznika, nato smo ga rekonstruirali. Popolnoma obnovite voznika od tal, tako da boste lahko odpuščeni in oddaljeni. Pojdi naprej, škatla za čaj je tvoja. Nihaj stran.

VEČ MOČI, VEČ POT

Kovana konstrukcija obroča je ključ do doslednega odklepanja na dolge razdalje in optimalnega odpuščanja s kartico SIM2 Max. Izdelan iz lahkega in visoko trdnega aluminija, ki je natančno brušen, združuje ključne sestavine voznikove glave v edinstveno silo. Oblikovanje voznika, zgrajenega za odpuščanje in moč, zasnovan tako, da vam daje samozavest, da posnamete poljuben strel.

VIŠJI ZAKON, VIŠJI MOI

Presegli smo tradicijo, da bi vam v enem samem vozniku prinesli moč, hitrost in odpuščanje. Rekonstruirani SIM2 Max zagotavlja visok MOI s težko 24 g volframove teže, nameščene na generatorju vztrajnosti. Sprednja utež TPS je strateško nameščena na podplatu palice, da spodbuja optimalne lastnosti zagona in vrtenja ter zagotavlja popolno zmogljivost in maksimalno odpuščanje.

OBLIKOVANO ZA AERO

SIM2 Max, ki temelji na revolucionarni zmogljivosti Shape In Motion, ima popolnoma nov generator vztrajnosti, ki ga tvori 9-slojni ogljikov podplat. Lahka plošča je strateško usmerjena za izboljšanje aerodinamike v najbolj kritični fazi nihanja za hitrejše hitrosti palic.

OBRAZ HITROSTI IN ODPUSTA

Rezkana posoda za hrbtno stran deluje v sozvočju z novim priključkom za vbrizgavanje hitrosti ob strani prsta, da potisne hitrost žoge na prag najvišje dovoljene meje. Znameniti Speed Pocket ščiti zmogljivosti pri posnetkih z nizkim obrazom, medtem ko Twist Face še naprej pomaga igralcem golfa pri iskanju več plovnih poti.

Kovani obročki

Kovan iz lahkega in visoko trdnega aluminija, ki je brušen do zahtevne oblike, Forged Ring Construction združuje masivno zadnjo utež, poln ogljikov podplat, krono in brušeno zadnjo stran skodelice. Ustvarjanje samozavestnega voznika, zasnovanega za večjo stabilnost in odpuščanje.

Generator vztrajnosti SIM

Asimetrični generator vztrajnosti je zasnovan za zagotavljanje hitrejše hitrosti glave palice z napredno geometrijo in aerodinamično analitiko. Popolnoma lahek podplat iz ogljika omogoča prerazporeditev mase za globlji CG in izboljšano odpuščanje.

Speed Injected Twist Face

Speed Injected Twist Face izboljša hitrost krogle s kalibracijo vsake glave na prag dovoljene omejitve hitrosti s korektivno ukrivljenostjo obraza, ki prav tako ščiti pred napakami pete in prstov.

Hitri žep

Naš najbolj prilagodljiv dizajn Speed Pocket ™ je zasnovan tako, da maksimira hitrost žoge in ustvarja dodatno odpuščanje ob nizkih obraznih udarcih.

Razdeljeno masno ponderiranje

Ta oblikovni element s težo TPS na podplatu palice in 16 grami jekla zadaj spodbuja izboljšane lastnosti odpuščanja in ožemanja, hkrati pa omogoča natančne ciljne nihajne uteži med montažo po meri.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Loft Angle

Flex

Prilagodljivost

Da

Model shaftu


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Recenzije

4,60 / 5

Glede na število ocen: 39

4 7
3 2
2 0
1 1

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

G

Gert V.

ee Zastava

Estonija

10.07.2024

K

KYUNGJIN C.

sk Zastava

Slovaška

28.06.2024

P

Peter M.

sk Zastava

Slovaška

05.06.2024

j

john l.

pt Zastava

Portugalska

20.05.2024

Fantastic club, great service. Gracias!

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
Z

Zsolt G.

hu Zastava

Madžarska

05.05.2024