cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Truvativ Descendant 7K Eagle SuperBoost + DUB 12-speed 165mm Crankset

Gorske | Koda izdelka: 00.6118.560.002 | ID: 388705

Truvativ Descendant 7K Eagle SuperBoost + DUB 12-speed 165mm Crankset

Truvativ Descendant 7K Eagle SuperBoost + DUB 12-speed 165mm Crankset

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Gonilka Descendant 7K zagotavlja neprekinjene zmogljivosti vsakič, ko se izteče. Gonilka Descendant z SRAM-ovim verižnim zobnikom X-SYNC ™ 2 je zasnovana za popoln nadzor verige. Debelina vsakega zoba je natančno tolerirana in nadzorovana za nemoteno delo z notranjimi in zunanjimi členi verige SRAM. Tehnologija SRAM DUB ™ ima boljši inženirski spodnji nosilec in obliko vretena. Ti skupaj omogočajo bolj enoten pristop k pritrditvi spodnjega nosilca, boljše tesnjenje pred onesnaženjem in združljivost naprej in nazaj. Zdaj lahko vsakdo izkoristi določeno mero trajnosti.

TEHNOLOGIJA

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • X-SYNC 2

SRAM X-SYNC 2 Eagle je naslednji razvoj tehnologije SRAM X-SYNC. Agresivna zasnova zob zagotavlja boljše zadrževanje verige za bolj gladek in učinkovit občutek pedala. Z osredotočenostjo na dolgo življenjsko dobo zasnova X-SYNC 2 Eagle zmanjšuje trenje in kopičenje blata, peska in umazanije.

  • DUB

Odnos med vretenom spodnjega nosilca in ležajem je jedro tehnologije DUB. Tu se togost sreča z vzdržljivostjo. Naredili smo korak dlje od običajnega razmišljanja in poenostavili vse - bolje vključili razmerje med verižnikom, ročico, vretenom in spodnjim nosilcem. Ta pristop k razvoju celotnega sistema je enak boljši zmogljivosti pogonskega sklopa.

  • POSPEŠEK

BOOST je standardna specifikacija koles in pogonskih sklopov, ki odpira priložnost za izboljšano geometrijo okvirja s krajšimi obstoji verige, širšimi in bolj togimi zgibi vzmetenja, večjo ponudbo možnosti verižnikov, pa tudi večjo razdaljo za večje pnevmatike in širša, trša kolesa.

LASTNOSTI

  • DESCENDANT 7K pogonska sklopka je združljiva s pogonskimi sistemi SRAM Eagle ™
  • Odlikuje ga SRAM-ov X-SYNC ™ 2 zobni profil
  • Tehnologija SRAM DUB ™ ima enoten pristop k namestitvi spodnjega nosilca, boljše tesnjenje pred kontaminacijo in je združljiva naprej in nazaj.
  • Neposredni nosilec

Parametri in specifikacija

Dolžina (mm)

165

Montažni sistem

Direct Mount

Število prestav

12

Designed for Number of Chainring

1

Vrsta izdelka

Material

Standardna os

DUB

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Truvativ Descendant 7K Eagle SuperBoost + DUB 12-speed 165mm Crankset , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj