cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tycoon 30th Anniversary Celebration Series Conga 11 3/4''

Konga s premerom 11,75 ”iz serije 30th Anniversary Celebration, ki ima široko, resonančno telo, ki daje bogat, globok zvok. Narejena je iz visokokakovostnega ameriškega lesa pepela, obdelanega s posebno tehniko, ki poudarja lesno strukturo in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: TC30CSC-BC-120 | ID: 218951

Tycoon 30th Anniversary Celebration Series Conga 11 3/4''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Konga s premerom 11,75 ”iz serije 30th Anniversary Celebration, ki ima široko, resonančno telo, ki daje bogat, globok zvok. Narejena je iz visokokakovostnega ameriškega lesa pepela, obdelanega s posebno tehniko, ki poudarja lesno strukturo in zaključena s prevleko Dark Matte. Instrument je opremljen s posebno črno barvano glavo iz Arni (vodne) bivolje kože, ki ohranja vse tonske lastnosti neobdelane glave, hkrati pa ustreza barvni zasnovi preostalega instrumenta. Druge funkcije vključujejo strojno opremo Classic Pro iz brušenega kroma in ustrezen ročaj. Priloženi so tudi nastavitveni ključ, stojalo, posebna mast in torba za dodatno opremo. Višina: 760 mm.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska