cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tycoon Master Fantasy Series Conga 12 1/2''

Konga s premerom 12,5 ”iz serije Master Fantasy, ki ima široko ohišje, ki mu omogoča, da ustvari bogat, globok zvok z jasnimi tremi. Narejena je iz visokokakovostnega gumijastega lesa z visoko sijajnim zaključkom, ki ustvarja zrcalni učinek....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: MTCF-C-130 | ID: 218964

Tycoon Master Fantasy Series Conga 12 1/2''

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Konga s premerom 12,5 ”iz serije Master Fantasy, ki ima široko ohišje, ki mu omogoča, da ustvari bogat, globok zvok z jasnimi tremi. Narejena je iz visokokakovostnega gumijastega lesa z visoko sijajnim zaključkom, ki ustvarja zrcalni učinek. Instrument je opremljen z glavo Arni (vodni) bivolov, kromirano strojno opremo Deluxe in ustreznim ročajem. Primeren je za vse glasbene sloge in zvrsti ter aplikacije v živo in snemanje v studiu. Priloženi so tudi nastavitveni ključ, stojalo, posebna mast in torba za dodatno opremo. Višina: 760 mm. Siam barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Nastavitveni ključ

Da


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Siam finish


Material

Material


Pakiranje

Vsebina paketa


Država

Država izvora

Kitajska