cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ultimate HyperPad

4,75
Profesionalno stojalo za iPad 5 v 1 iz Hyper serije, ki je združljivo z iPad 2, iPad 3. generacije in najnovejšo iPad četrto generacijo, priložena pa mu je tudi polne spona stojala za mikrofon, namizna objemka in podaljšek gooseneck. Vpenjalna...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HYP-100B | ID: 219681

Ultimate HyperPad

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalno stojalo za iPad 5 v 1 iz Hyper serije, ki je združljivo z iPad 2, iPad 3. generacije in najnovejšo iPad četrto generacijo, priložena pa mu je tudi polne spona stojala za mikrofon, namizna objemka in podaljšek gooseneck. Vpenjalna palica za mikroskop in podaljšek za gooseneck omogočata uporabo na drogovih od 20,3 mm do 31,75 mm. Namizna objemka omogoča pritrditev iPada na previs ravno ravne površine od 12,7 mm do 40,64 mm. Stojalo se lahko uporablja v ležečem ali pokončnem pogledu in omogoča nosilnost 900 g. Lahko ga namestite tudi na vrh stojala za mikrofon s pomočjo navoja 5/8 ”.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,75

Attila K.

Splošni vtis

Datum
18.05.2015

Nagyon praktikus, de nehezen leget a flexibilis kart állítani.