cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Voxoa T30 Belt Drive Turntable With USB Rec

Profesionalni gramofon s popolnoma avtomatiziranim pogonom z dvema hitrostoma - 33 1/3 in 45 RPM, USB vmesnikom za neposredno povezavo z računalnikom ali Macom, ki je združljiv s programom Audacity. Vsebuje ploščo premera 296 mm s razmerjem S / N...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: T30-VOXOA | ID: 221189

Voxoa T30 Belt Drive Turntable With USB Rec

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni gramofon s popolnoma avtomatiziranim pogonom z dvema hitrostoma - 33 1/3 in 45 RPM, USB vmesnikom za neposredno povezavo z računalnikom ali Macom, ki je združljiv s programom Audacity. Vsebuje ploščo premera 296 mm s razmerjem S / N manj kot 50 dB, vgrajen preklopni stereo predojačevalnik (fono / linijska raven), možnost snemanja z USB, dinamično uravnoteženo ravno roko z efektivno dolžino 195 mm in mehko krmiljenje blaženja in premični vložek z magnetom z diamantno pisalo. Dimenzije: 350 x 348 x 95,4 mm, teža: 2,75 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska