cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Voxoa T50 Full Auto Belt Drive USB Rec Turntable

Profesionalni gramofon s popolnoma avtomatiziranim pogonom z dvema hitrostoma - 33 1/3 in 45 RPM, USB vmesnikom za neposredno povezavo z računalnikom ali Macom, ki je združljiv s programom Audacity. Vsebuje aluminijasto ploščo s sijajnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: T50-VOXOA | ID: 221190

Voxoa T50 Full Auto Belt Drive USB Rec Turntable

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni gramofon s popolnoma avtomatiziranim pogonom z dvema hitrostoma - 33 1/3 in 45 RPM, USB vmesnikom za neposredno povezavo z računalnikom ali Macom, ki je združljiv s programom Audacity. Vsebuje aluminijasto ploščo s sijajnim zaključkom in premerom 296 mm (razmerje S / N nad 50 dB), vezje ojačevalnika RIAA in stikalo za fono / linijo, možnost snemanja USB, dinamično uravnoteženo ravno roko s protiutežjo, z učinkovitim dolžina 221,5 mm in odstranljiv vložek z magnetnim magnetom z diamantno konico. Priložena je snemalna programska oprema Audacity. Dimenzije: 522 x 488 x 496 mm, teža 10,8 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska