cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Waldorf Zarenbourg Black Limited Edition

Električni klavir, ki zagotavlja fizično modeliranje zvokov e-klavirja, 7 vgrajenih učinkov, uporabniški vmesnik brez LCD-ja in intuitivno upravljanje: preprosto vklopite, igrajte in imate tako zadovoljiv zvok tako za igralca kot za občinstvo....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: ZARENBOURG-BK | ID: 219411

Waldorf Zarenbourg Black Limited Edition

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električni klavir, ki zagotavlja fizično modeliranje zvokov e-klavirja, 7 vgrajenih učinkov, uporabniški vmesnik brez LCD-ja in intuitivno upravljanje: preprosto vklopite, igrajte in imate tako zadovoljiv zvok tako za igralca kot za občinstvo. Ponuja neposredno predvajanje vzorca Nand za klavirje in uporabniško vsebino, resnično FM sintezo in 4 GB bliskavice Nand za vzorce. Njegova aluminijasta kapuca nudi trdno opornico za kateri koli drug najljubši instrument, vgrajeni sistem zvočnikov pa lahko odda signal signal naprave. Vtičnike lahko nadzorujete prek USB-ja, rezultate pa spremljate prek avdio vhoda klavirja. Klavir je opremljen s posebej zasnovanim zvočniškim sistemom, ki ga je razvil Michael Seipel, lastnik EMES. Zvočniški sistem 2.1 ima dva sprednja zvočnika s polnim dosegom, ki ciljata na mesto, kjer je zvok najslajši za predvajalnik. Vsesmerni nizkotonec prikaže nizke tone, da zaokroži ploščad. V kombinaciji z visokozmogljivim ojačevalnikom in natančnim digitalnim križancem je ta nastavitev umerjeni referenčni sistem za svoj razred. Njegov zvok je kristalno jasen in prozoren. Celo akordi, ki so se zalomili z zelo težko roko, na vzorčnem klavirju Steinway B nahajajo pronicljive basovske note, ki so na uho prijetno čiste in jasne. Klavir ima še Fatar TP 100, popolnoma uravnoteženo tipkovnico s 76 tipkami z udobnim občutkom in dobrim ponovnim mehanizmom, ki se odziva dovolj hitro in natančno. Ima tudi eno najlažjih tipk za kladivo na trgu. Waldorfovi inženirji so nadalje razvili hibridno ohišje z natančno varjenim aluminijastim pokrovom na brezovem ohišju multipleksa. Vsi zvočniki so v celoti zaprti v ohišjih, podobnih lupini, iz MDF z nizkimi vibracijami. Sprednja plošča je narejena iz trdnega aluminijastega bloka, medtem ko so njeni klasični gumbi častitljive ameriške družbe Cosmo. Kromirane noge, narejene po meri za klavir, se privijejo v trdne navojne puše na dnu osnovne plošče. Klavir ponuja zunanji stereo vhod, namenski zunanji gumb za glasnost, režo za kartico SD za vdelano programsko opremo in nadgradnjo vzorcev, povezljivost USB in vhod / izhod / vhod / izhod MIDI, stereo linijski izhod in digitalni izhod S / PDIF. Ponuja tudi digitalno križno omrežje, 7 prednastavitev in 21 uporabniških zvokov, neomejeno kombinacijo učinkov in Tremolo (tako Stereo kot Mono). Opremljen je z visoko zmogljivim dvojedrnim DSP in neprekinjenim vzdrževalnim pedalom, ki omogoča dinamično pedaliranje. Dimenzije: 1200 x 620 x 830 mm. Teža: 34 kg. 3D kevlar črna barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Spremljava

Ne

Število zvokov

7


Lastnosti

Število tipk

76

Tipkovnica

Polifonija

100

Barva


Vhodi in izhodi

USB MIDI

Da

USB to Device

Ne

USB to Host

Da


Pakiranje

Vsebina paketa

Adapter, Manual


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska